Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ktore postacie zyskaly na wprowadzeniu s3?

Loth Sugan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Chcialbym was spytac co sadzicie na temat nowych zmian. Czy waszym zdaniem jakas postac wyszla na tym

na +? Ja dzis gralem vayna i musze przyznac ze ten nowy itemek na predkosc ataku jest naprawde dobry.

u1lc.png
Opublikowano

Zdecydowanie Hecarim, Zed. Co do adc... ja składam to co wcześniej i jakoś nie widzę zmiany (lol przecież składam to co wcześniej). Ogólnie zyskały postacie bazujące na as (Kog, Vayne, Varus) i na aoe dmg (Heca stał się dla mnie tier 1 jungler).

Opublikowano

Na + na pewno wyszły wszystkie supporty .

Dostają więcej kasy i jest naprawdę wiele ciekawych itemków.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

Jak dla mnie supporty np. item na wardy. (Ściągnięcie z doty...)

Adc ma kilka ciekawych itemów, podobnie offtanki.

Opublikowano

Teraz takie postacie jak ww sa nareszczenie bardzo silne w jungli . Teraz tak naprawde kazdy moze se stworzyc wlasny build :P

Aha ktos napisal ze hece jest teraz op w jungli a wiec jak go budowac ?

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Tak jak 2x up -

Ryze. Dostał naprawdę niesamowite itemki min. ulepszenie maski + item na tarcze z many ;>

Opublikowano

Jeśli ktoś z Was ogarnął już jakieś ciekawe buildy do jakiś postaci to może mógłby się z wszystkimi podzielić ?

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

Najlepiej zagraj sobie z botami postacia ktora chcesz ogarnac nowy bulid wtedy bedziesz mial duzo czasu na to by wybrac sobie odpowiedni

itemek. W narmalnych rozgrywkach trzeba kupowac dosc szybko tak wiec nie mozna pryjrzec sie dokladnie tym nowym przedmiota.

u1lc.png
Opublikowano

teemo,jax,ww,sejuani,vayne,varus.

A supporci maja gorzej nie lepiej,spojrzcie ile daje zlota sztylet kage czy item od kryta,wtedy dopiero zobaczycie

sstwc.jpg

Opublikowano

Ja wczoraj pierwszy raz od 2-3 tygodni wbiłem na lol'a i miałem tylko opinię ,,WTF,co to kur*a jest?,,. Słyszałem coś o tych zmianach ,ale żeby tego było aż tyle?Chce sobie zagrać z kumplem 5vs5 ,spoko wygląd nie jest najgorszy.Patrze na itemy ,myślę sobie tak:E tam pójdę sobie na stary build ,najwyżej coś pod koniec nowego kupie(grałem wtedy Jax'em).

Jest koniec meczy,składam nowy item na Ad,Life steal i Hp reg(sory nazwy nie pamiętam,coś tam Hybryd).Od razy WTF co to jest?!Bije do okoła ,wg mnie nowe itemy są strasznie dobre:)

Pozdrawiam:)

Opublikowano

Kazdy ad caster dostal duzo

Zloz 4 black cleavery -> wygraj gre

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Ja gram głównie top i mid, na midzie jakiejś wielkiej zmiany nie zauważyłem, na top teemo, irelia b. dużo dostali :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...