Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Apacz pociski

myku18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

moje pytanie to jak oblokować pociski znajdujace sie na srodku i na 3 miejscu w dolnym pasku podczas lotu helikopterem apacz.

tf2.jpg

Zbieram +

Opublikowano

Chodzi o to

123ezo.png

....................... /\ /\

........................| |

Jak to odblokowac ?

mam 3/3 i nie mam :/

tf2.jpg

Zbieram +

Opublikowano

Są to rakiety przeciwpancerne, drugi poziom w lewym drzewku, dostępne po rozdaniu minimum pięciu punktów w poziomie pierwszym drzewka lewego, w tym minimum trzech punktów w umiejętność pilotażu helikopterem. Na drugim poziomie tejże jakże ważnej umiejętności dla helikoptera, przeładowanie pocisków przeciwpancernych, mogących służyć również przeciwpiechotnie, albo do niszczenia pojazdów nieopancerzonych, jest krótsze niż na poziomie pierwszym tejże umiejętności.

lol :P Mam nadzieje że pomogłem

y526IOx.jpg

Opublikowano

To są rakiety przeciwpancerne, ale znacznie lepiej działają na piechotę niż na pojazdy, przekonasz się jak strzelisz jedną w grupkę ludzi, cały obszar rozpierdala, moim zdaniem trochę "za dobre" zrobili te rakiety :D

Opublikowano

wiem , dlatego dąze to tego żeby je mieć :> widzialem filmik co koles mial ok. 148/0 bo cala runde latał wlasnie tym helikopterem :<

tf2.jpg

Zbieram +

Opublikowano

wiem , dlatego dąze to tego żeby je mieć :> widzialem filmik co koles mial ok. 148/0 bo cala runde latał wlasnie tym helikopterem :<

jeśli chcesz tak to cały rządek dajesz temu helikopterowi nie tylko jeden punkt
Opublikowano

da się mieć wynik wyższy niż campiąc tylko w heli -,- choć czuje że po dodaniu rush dalian/oman to się zmieni.... :<

pytanie dziwne... na serio trudno zmienić język bf i zobaczyć co gdzie pisze?o.0

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...