Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy warto?

Mariuszek321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Oczywiście jeżeli chcesz pograć to tak

2.PVP dopiero będzie wraz z patchem 1.1.0 podobno

3.Zależy czy chcesz grać od początku czy kontynuacje tego co ktoś inny zaczął (polecam to pierwsze)

Opublikowano

Warto, jest bardzo popularne, maksymalny poziom wbija się długo, długo więc się nie zanudzisz :>

PvP dopiero z patchem 1.1.0 - jest 1.0.6

Keya - kupno konta zbyt ryzykowne

Opublikowano

1.Srednio warto - gra sie 50 h - pozniej zostaje tylko drop ,sa dodatkowe lvle ktore dodaja tylko bonusy do znajdowania zlota i itemow - za kazdy lvl + 3% - duzo ludzi sie skarzy ze nic sie nie dzieje ,w zasadzie po przejsciu inferno to jest beznadzieja.Brak eventow,brak czegokolwiek co by urozmaicilo gre na lvl 60+

2.PvP wogole nie ma ale sa takie plany ,gra online w maks 4 osoby (ty i 3 znajomych)

3.Na allegro sam kupilem klucz od levelkeys.pl i dziala co do innych sprzedawcow to ryzykujesz.

Opublikowano

zarejstru sie na battlenecie i masz demo wersje do 13 lvl cyba epicmozesz albo do pewnego momentu w grze przetestujesz troszke kazda postac bo jest dostepna kazda i ocenisz czy ccesz dalej grac

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Według mnie tak lecz jeśli wbijesz max lvl to już zaczyna się robić monotonne takie farmienie itp ale jak dojdzie PVP to będzie ostro się grało :)

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

zarejstru sie na battlenecie i masz demo wersje do 13 lvl cyba epicmozesz albo do pewnego momentu w grze przetestujesz troszke kazda postac bo jest dostepna kazda i ocenisz czy ccesz dalej grac

Zeby zagrac w demo, musisz miec zakupiona minimum jedna gre na battle.net:) Wiesz jak mozna to omonąć?

Opublikowano

ta strona to sciema,nie ma priwow d3 ,a pvp to pewnie bedzie za pol roku.

Zeby zagrac w demo, musisz miec zakupiona minimum jedna gre na battle.net:) Wiesz jak mozna to omonąć?

cala ta gra diablo 3 to demo.W 3 dni mozna przejsc ta gre 4 razy na 4 poziomach trudnosci.Nie ma drugiej tak krotkiej gry.

Opublikowano

@Up kupiłeś te grę żeby ją sobie tylko przejść do 60 poziomu? Brawo, drugiego takiego łosia nie widziałem.

Wystarczy popatrzeć na forum diablo ile ludzie mają przegrane.. ostro ponad 1000h. samo wbicie 100 mistrzowskiego jedną postacią zajmuje kupę czasu, czy choćby nawet zrobienie dobrej postaci pod inferno.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Dla Ciebie nie ma sensu ;]

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Ale przecież właśnie o to chodzi w Diablo.

Grind jest easy, na endgame wchodzi się szybko i robi się to, o co w tej grze chodzi- latanie na runy po dropa/golda.

Diablo 2 jest od ponad dekady na rynku a Wy narzekacie na monotonność. O to właśnie chodzi w tej grze, latasz po 200x 1 bossa.

Trolling is a art.

Opublikowano

Dla Ciebie nie ma sensu ;]

Nie do konca ,w sumie to dostarcza rozrywki przez jakies 50h ,pozniej sie robi nudna.Dla mnie srednio warto,nie napisalem ze nie warto ... tylko mam sporo uwag co do dlugosci tej gry i nudy jaka jest > 60 lvl.Duzo lepiej by bylo jakby zabawa trwala troche dluzej.4 przejscia 4 poziomow w 3 dni to jakby nie patrzec jest strasznie krotko.

Opublikowano

Zawiodłem się na 3 przez bugi jakie panowały na początku ale od czasu do czasu jeszcze popykam sobie :)

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

Opłaca oj opłaca i to dosłownie.

Dziennie zawsze mi coś idzie za 50euro czyli ładnie można zarabiać.

Chociaż wiem, że to śmieszne :D

bez gif.

Opublikowano

Dziennie zawsze mi coś idzie za 50euro czyli ładnie można zarabiać.

troche nie chcemi sie w to wierzyc podaj przyklad jakiegos itemu ktorypcnales za 50 euro ja bardzo dobre itemy po 5 wystawiam i nikt nie kupuje wiec nie wiem jak tobie to schodzi

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

18h lvl 1-60... potem to tylko bezmyslna lupanka. Kupuj jak lubisz klepac to samo w kolko i w kolko...

@EDIT:

to zawsze byla bezmyslna lupanka. Potem po prostu nie ma praktycznie urozmaicen ;)

Opublikowano

hehe no tylko cyferki sie zmieniaja;d a pozatym nic;d gra dla matematykow;d

Więcej info na priv.

Opublikowano

Nie dla matematyków tylko po prostu jak ktoś kupił akurat Diablo dla ciekawego grindu to jest głupi.

Ja i zapewne wielu innych, którzy wiedzieli, jak wygląda D2, są zadowoleni. A ci z forum to hejterzy.

Trolling is a art.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...