Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Orianna vs Kata?

TropicRose

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ori to postać bardziej teamowa ze względu ,że tak na prawdę zyskuje dopiero w late :)

Jeżeli masz niskie elo lub grasz zwykłe pvp bierz Kate ludzie nie potrafią jej kontrować , jeżeli zaś wyższe i grasz jakieś team compy bierz ORI :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Orianna:

-Slow/przyśpieszenie

-Tarcza

-Małe cd - dobre combo Q+W

-Dobry dmg z łapy - bardzo fajna do farmienia

-Przerzut z ulti

Jest to postać bardzo przydatna teamowi - bardzo mocna, jedyny problem to taki, że trzeba ją ogarnąć.

Opublikowano

Bez zastanowienia bierz Oriannę. Bardzo dobry DMG, dobra do farmy, adc jedzie jak chce, ochronka, speed i nie trzeba jej aż tak ogarniać jak to inni mówią. Postać jak postać :)

Opublikowano

Nie zawsze są osoby które ogarniają postać za 1 grą ( ja akurat ogarniam , ale później już jakoś nie tak dobrze )

Też polecam orianne dlaczego :

- duży zasięg z Q przez co może wkurwiać combo Q + w

- ult rzucony na tf może przesądzić o wygranej

BUMP

Opublikowano

Postać wybieraj pod team. Jeśli masz szanse to staraj się kontrować, np last pick. Tak jak ludzie mówią orianna w teambattlu jest bardzo dobra, kata w sumie też ale bardzo łatwo kontrowac jej ulta. Orianna może mieć problemy z fizzem. I jeśli grasz orianna staraj trzymać się wroga na dystans i upewnić się że nie ma lepszego zasięgu skilli od cb. Kata to mój main, więc ja wole grać katą, ale orianne też mam i jest to bardzo dobry chemp w laście, natomiast na początku po prostu farm i nie daj podejść przedciwnikopwi ^^

Opublikowano

Zdecydowanie Orianna. Trudna trochę do ogarnięcia,ale gdy już ją "poczujemy" to jest świetna :) Ładny dmg shield, slow i speed. Zawsze warto mieć trochę many na zapas wtedy gdy ktoś rzuci na nas podpalenie możemy sie uratować tarczą .

Gram w LoL-a po rusku <3

Добро пожаловать в Rift Призывателей!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...