Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mod na stary interfejs

Tomoruka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ArronBaDo
Opublikowano

@up nope.

Ocelot z takiego korzysta, oglądałem przed chwilą stream, jeśli ktoś chce to niech znajdzie jego stream i sam zobaczy.

@top, jest tylko trzeba poszukać

Opublikowano

@UP Jesteś pewny że to nie stary stream? Spytajcie się go jakoś ;x

@topic

Patrzyłem na google, nic nie ma raczej nie ma takiego.

<>

Gość ArronBaDo
Opublikowano

@UP Jesteś pewny że to nie stary stream? Spytajcie się go jakoś ;x

@topic

Patrzyłem na google, nic nie ma raczej nie ma takiego.

No raczej na stronie lola w dziale streamerów nie puszcza się starych streamów, prawda :P ?

Nie sądze, więc coś takiego jest

Opublikowano

Ocelote ma nieco pomniejszony interfejs.To jest nowy ,ale np. przedzial ze skillami jest duzo mniejszy. Patrz uwaznie.

Opublikowano
Niestety nie ma możliwości dodania starego interfejsu ze względu na zmiany w całym systemie, które zaistniały. Były one wymagane aby móc dalej rozwijać sklep i dodać mu w przyszłości jeszcze więcej funkcjonalności.

Rozumiem, że wielu z was narzeka na nowy sklep i jest to normalna reakcja na każdą zmianę interfejsu. Zajmie wam trochę przestawienie się. Jak to już się stanie to zauważycie że poruszanie się po nim jest znacznie łatwiejsze i szybsze, wymaga jedynie trochę wprawy.

Jeśli chodzi o dodanie nowych przedmiotów to również miało to swoją przyczynę. Była masa tematów z uzasadnieniami tych zmian. Będzie trzeba nauczyć się nowych zestawów i przetestować możliwe kombinacje.

Nie bójcie się zmian, nie ma co wyciągać pochopnych wniosków. Dajcie szansę nowym możliwości i zobaczcie co będzie za kilka dni.

http://eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=510833

Nie wiem w takim razie jak Ocelote z tego korzysta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...