Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

podkrecanie procka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko mozna podkrecic procek w tablecie gocleaver tab a971?

Jezeli tak to jak to zrobic i o ile mozna podkrecic?

Opublikowano

Musisz poszukać czy jest kernel z możliwościa oc , +- czy masz roota , wiąże się to ze strata gwarancji.

myślę iż podkrecił byś ten tablet o 200-300 mhz max

Opublikowano

jak lubisz ryzykowac tak :D

Nie wiem czy ten tablet da się podkręcić, ale to co napisałęś, to woła o pomstę do nieba >.<

W podrkęcaniu procka smartphoneów itp. NIE MA ŻADNEGO RYZYKA ! Jedyne co się może stać to restart telefonu i przymus wgrania nowego softu.

Opublikowano

jest ryzyko zawsze, do podkręcenia trzeba zmienić kernel czasem ROM , dla tego tabletu robi się identycznie jak dla Modecom

od tego masz program LiveSuit i odpowiednie fora np android.com.pl poszukaj sobie informacji

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

jest ryzyko zawsze, do podkręcenia trzeba zmienić kernel czasem ROM , dla tego tabletu robi się identycznie jak dla Modecom

od tego masz program LiveSuit i odpowiednie fora np android.com.pl poszukaj sobie informacji

Jest ryzyko wtedy gdy jakiś debil próbuje na max. częstotliwość nastawić taktowanie..

Wystarczy co belke sprawdzać w stress teście / oglądając filmy na yt z 20minut czy się nie wyłącza aż do wyłączenia

cofamy się o belke i mamy na max. stabilnej częstotliwości smartfon/tablet.

/reflink

Opublikowano

Ja mam Neo V na 2.0 ghz, po dwóch godzinach przy włączonym N.O.V.A 3 + Chainfire z wytczką PowerVR fonik zrobił się dosyćto ciepły, ale pracował nadal sprawnie, napięcia stabilne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...