Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Instalacja

HatersGonnaHate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio miałem problem z League, po wybraniu championów gra mi się zawieszała, wiec odinstalowałem grę z chęcią reinstalacji. Tu się już zaczynają schody, pobrałem instalke EU Nordic&East. Gdy uruchamiam ją pojawia się komunikat : "No Internet connectlivity detected. Please reconnect and try again.". Restartowałem oczywiście komputer, modem. Wyłączyłem antyvirusa, zaporę windowsa. Czyściłem komputer CCleanerem. Nie mam już pomysłów co zrobić by działało. Proszę o pomoc.

4ded300e8f9e4e6b.jpg

Opublikowano

sprawdź to http://eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=389393

lub "Hi there. Can you check that your computer clock is set to the correct time? Sometimes that can be causing problems. Go to your Start Menu, choose Run and type in "cmd" and then hit enter. Then type "net start w32time", press Enter and then type "w32tm /resync" and hit enter. That should reset the clock.

Also check that you copy of windows is up to date.

Hope that helps! smile.gif

"

Opublikowano

@REF.

Instalacja udana. Teraz kolejny błąd. Jak już wybierze się postać, kliknę zatwierdź to mecz się uruchamia, co nie ? : ) No, lecz mi nie. Ta "ikonka" podczas uruchamiania meczu. na samym środku ekranu się zawiesza. Wyłączam to poprzez menadżer zadań, lecz gdy chcę znowu powrócić do gry nie ma przycisku "wróć" - nie pamiętam jak to się nazywało. Reinstalowałem Adobe Air, Net Framework, ściągałem dx9, odblokowywałem porty w routerze, oraz aktualizowałem sterowniki do grafiki i nie zmieniło się nic. Help : (

4ded300e8f9e4e6b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...