Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FarCry3 vs MedalOfHonor Warfighter

FarCry3 vs MedalOfHonor Warfighter  

36 użytkowników zagłosowało

1. 1. FarCry3 vs MedalOfHonor Warfighter

• FarCry3
    • MedalOfHonor Warfighter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Far Cry, Far Cry i jeszcze raz Far Cry. Medal of honor, w tej grze jest pełno fixów, bugów i błędów. W far cry masz otwarty świat, polowanie na zwierzęta. One nie są tylko dodatkiem.

Opublikowano

Nigdy nie grałem w żadne z tych gier ale śmiało mogę powiedzieć że Far Cry 3. Lubię otwarty świat a w tej grze to mamy.

P.S

Czy w Far Cry 3 są te mutanty? Wiem że były w jedynce.

Opublikowano

FC3 ma jeszcze o wiele, wiele lepszy MP. Tam jak zaczniesz grać to nie przestaniesz.

btw. MP możesz grać nawet na piracie.

Opublikowano

A ja i tak wolę moh'a. Super grafa, wiele akcji, fakt, są bugi, ale w mp jest nasz kochany grom z dokładnie odwzorowanym strojem :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

A ja i tak wolę moh'a. Super grafa, wiele akcji, fakt, są bugi, ale w mp jest nasz kochany grom z dokładnie odwzorowanym strojem :D

Jest na Frostbite 2 a w ogóle tego nie widać. Zobacz jaka jest w NFS Most Wanted - To jest prawdziwy Frosbite 2.

Medal of Honor Warfighter ma cholernie dużo błędów na multi i niby jest na tym śilniku graficznym Frostbite 2, ale uwierz mi, że tego nie widać. Far Cry 3 ma już lepszą grafikę i efekty specjalne. Dodatkowo masz ogromny świat do spenetrowania, co przyniesie Ci dziesiątki godzin świetnej zabawy. Począwszy od zabijania zwierząt aby zabrać skurę przez co można wytwarzać kaburę itp. Zbieranie różnych roślin, dzięki którym możemy wytwarzać mikstury lecznicze i dużo więcej.

(Mam obie gry) Do dziś żałuję, że kupiłem Medal of Honor Warfighter Edycję Limitowaną [PS3 = 220zł]. Jedynie pocieszam się tym, że będę miał dostęp do beta BF4.

Opublikowano

Tutaj nie ma porównania, Far Cry 3 zdecydowanie, to jedna z najlepszych gier wydanych w tym roku.

Warfighter to niewypał, nie polecam, dużo nerwów przy nim stracisz.

Opublikowano

Nie licząc BF3 premium, to wg. mnie FC3, BO2 i Sleeping Dogs to jedne z lepszych gier wydane w 2012. No i oczywiście nie zapomnijmy jeszcze o NFS MW oraz AC 3

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Far Cry 3. Super gra, w której nie można się nudzić :D.

Nawet na moim słabym laptopie poszedl FC3, a najbardziej podoba mi się tworzenie tych mikstur i polowanie na tygrysy itp :D.

Tylko czasem pierdolca dostaje jak przyuważą mnie te piraty czerwone :D

photo261314.png

Opublikowano

Far Cry, Far Cry i jeszcze raz Far Cry. Medal of honor, w tej grze jest pełno fixów, bugów i błędów. W far cry masz otwarty świat, polowanie na zwierzęta. One nie są tylko dodatkiem.

nie wiem czy wiesz ale istnieje taka rzecz jak aktualizacja po której bugi są naprawiane.

Głos oddaję a Medol Of Honor 100* lepszy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...