Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy są hacki na Honor Players

PanPikuss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma, to jest na serwerach riotu.

Z resztą zastanów się po co to jest, a potem zadawaj takie głupie pytania.

Opublikowano

Po co wam te opaski? Dziś miałem taką gre: teamie 2 opaski w enemy 5.No myśle że lose gwarantowany (dodatkowo nikt run nie miał i twich jugler -,-) ale skończyliśmy z winnem a oni dali surendera :).Co do hacka to nie ma takiego i nie będzie, hackerzy (:D) musieli by złamać zabezpieczenia serwera co jest praktycznie nie wykonalne.

Opublikowano

@up nie wprowadzaj w błąd... Skąd wiesz, że nie będzie? Wieszczem jesteś?? Niewykonalne?? Powiedz to Sony...

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

@Up

Jak byś nie był debilem, to byś sam wiedział, że nie będzie... Pomyśl trochę (jeżeli nie jest to dla ciebie aż tak trudne) i sam dojdź do wniosku dlaczego.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

@up nie wprowadzaj w błąd... Skąd wiesz, że nie będzie? Wieszczem jesteś?? Niewykonalne?? Powiedz to Sony...

Miło mi, przez ciebie jestem zostałem wieszczem.Oni aktualizują codziennie swoje zabezpieczenia żeby żadne przymuły nie zrobiły cheatów ułatwiających gre.

PS.

Co ma sony do riotu? o_0

Opublikowano

Oni aktualizują codziennie swoje zabezpieczenia żeby żadne przymuły nie zrobiły cheatów ułatwiających gre.

Jakoś Bot of Legends istnieje :P Chodzi o to, ze zrobienie czegoś takiego, jak "dawanie" sobie tych opasek jest nieco... trudniejsze.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Jakoś kiedyś też mówili że nie będzie intenetu, hacków do lola, crakca do assasins creed 2, a wszystko jakoś powstało :)

Ps. Schodzimy z tematu :c

Opublikowano

Co ma sony do riotu? o_0

Hackerzy złamali zabezpieczenia do baz Play station... Niby wielka korporacja, wieksza od riot'u...

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Sądzisz, że profesjonalni goście będą się włamywać na serwery i się narażać dla opasek?

Dlatego wiem, że nie będzie.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Wszystko da się złamać... po prostu Ci lepsi hackerzy nie interesują się taką grą jak LoL albo się nie chwalą tym co zrobili

@ top

Publicznego hacku na te twoje opaski nie będzie. A jakby był wprowadzili by patcha w kilka godzin w końcu wszystko jest U NICH na serwerze.

A taki BoL to działa na twoim cliencie a nie ingeruję w serwer LoLa

heh

Opublikowano

Niewykonalne, po pierwsze, jest ograniczenie na dawanie honorów (Wiem bo już taki limit mam), według tego trzeba rozegrać normala by móc dawać znów honory, więc wychodzi na to że i tak w pewnym momencie byś nie mógł sobie dawać. Poza tym, bardzo łatwo jest zdobyć honor, wystarczy pomagać drużynie odpowiednio a ciebie wynagrodzą.

Opublikowano

Może pomyśl logicznie - co trzeba zrobić.

Nic o takowych nie wiem.

Denerwują mnie niemyślący ludzie na mpc.

/gif

Gość ArronBaDo
Opublikowano

Zacznijmy od tego czemu taki hack by miał służyć ?

Dodawać ci honor czy coś, bo nie czaje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...