Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] jak wgrac mapy i skad pobrac na sg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobrać? No cóż :) google.pl

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Multiverse i tak

1.Wgrywasz mapę na serwer przez FilleZillę

2.Wpisujesz na serwerze /mv import (nazwa wgranej mapy) normal

3./mvtp (nazwa wgranej mapy)

Słyszałem też, że po wgraniu na serwer mapy nie trzeba wgrywać multiverse-world, tylko wpisać /world (nazwa mapy na którą chcemy przejść i którą wgraliśmy)

Coś jeszcze? :)

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

wchodzisz w folder z serwerem, klikasz server properties.txt wchodzisz masz tam level-nawe=world. Wrzucasz mapę do folderu z serwerem i kopiujesz nazwę folderu i wklejasz na miejsce world.

Opublikowano

Nie o to jej chodziło :) Przecież trochę logiki... Skoro chce plugin SG to potrzebuje też wielu map :)

Opublikowano

A możesz powiedzieć co konkretnie dalej nie działa?

polecam ten filmik

Opublikowano

nikt dalej nie pomaga...

Podaj konkrety :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...