Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Portal 2 problem

Alak@zam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak, jak zacząłem pobierać to dałem uruchom podczas pobierania. Teraz problem jest w tym ,że pisało iz mam przestarzałą kartę, a w poprzednim temacie pisaliście , iż pójdzie mi na około średnich .

Mój sprzęt : Os: genuine windows vista home premium 32 bit

Processor : intel core 2 duo processor T6600 (2.2ghz,800mhz fsb)

Lcd: 17:3 " hd + acer cinecrystal led lcd

Graphics : NVIDIA GeForce GT 240M Up to 2303MB turbocache

Memory: 4GB DDR3 Memory

Storage : 320gb HDD

Optical drive : DVD- super multi DL drive

Card Reader : multi-in-1 card reager

WLAN : Acer Nplify 802.11a/b/g/Draft-n

WWAN: NO

Bluetooth: Bluetooth 2.1+ EDR

Webcam: Acer crystal eye HD webcam

Battery: 6-bell Li-ion baterry

Pójdzie?

A przy okazji , skoro na 258 kb/s pobiera się 12 h, to na około 80-130 kb/s ile się będzie pobierać .

Przepraszam ! Nie doczytałem komunikatu. Sterownik jest przestarzały , musze go pobrać w nowszej wersji, przepraszam. Drugie pytanie też nie aktualne .

Opublikowano

Pójdzie, ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Sorki, nie przeczytalem uwaznie tego ://////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Przepraszam ! Nie doczytałem komunikatu. Sterownik jest przestarzały , musze go pobrać w nowszej wersji, przepraszam. Drugie pytanie też nie aktualne .////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

96601481590002969432.jpg

Pursuit Of Happiness

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...