Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] T-34-85 na T 43... opłaca sie?

Endriex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy opłaca mi sie sprzedać T-34-85 i wysłać załoge do koszar,która ma 94% ?

czy nie sprzedawać T-34-85 i czekać aż załoga osiągnie 100% i dodawać nowe atuty ?

Opublikowano

Lepiej wyszkolić ja do dziś trzymam T-34-85 bo niestety mocno zawiodłem się na T 43 najlepsze działo jakie ma jest identyczne jak najlepsze z 34-85 czyli jak na VII tier dla mnie za słabo. Można liczyć na przebicie jedynie celując w bardzo słabe punkty (oczywiście od frontu) co ułatwia dość dobra celność

w skrócie T 43 to najlepszy czołg do nabijania "stalowej ściany" - wrogom

takie jest moje zdanie

Opublikowano

I masło zamiast pancerza

taka sama moc 600

większa waga

wolniejszy

znam to uczucie kiedy się już najeździło i nastrzelało żeby zdobyć następny czołg jednak dalej polecam wytrenować załogę VI tier to najlepszy na to moment bo już każdy następny jest cięższy czyt. mniej się zarabia

Opublikowano

nie to miałem na myśli wszyscy wiedzą że najlepiej zarabia się czołgami VI tierowymi (i zarabiaczami za golda i) ale od VII-X są duże wydatki np na pociski

za medy wziąłem się kiedy wszyscy chwalili typ 59 podobno T-54 dorównywał a nawet przewyższał typ'a

54 był za kredyty więc wybór był oczywisty

43 ciężko jest zbierać doświadczenie dlatego warto wybrać go mając gotową załogę

a od 44 już będzie więcej zabawy 122m pociski przeciw pancerne B)

Opublikowano

O ile t-43 nie zachwyca [to nie znaczy ze jest zły] to od t-44 zaczyna się zabawa, testowałem je na becie i się nie zawiodłem.

Opublikowano

O ile t-43 nie zachwyca [to nie znaczy ze jest zły] to od t-44 zaczyna się zabawa, testowałem je na becie i się nie zawiodłem.

Dokładnie, a po T-44 jest jeszcze lepszy T-54.

@Offtop

Kurde, dawno cię nie widziałem w dziale Crisp :D

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Zgadzam się że t43 to szmelc t44 juz jest ok na plus jest to że szybko przyspiesza i działo całkiem dobre nie mówię o 122 bo nie używałem jak dla mnie za mały rof . T54 wymaksowane jest super dobry pancerz przyzwoite działo, zwrotny, szybki = utrapienie dla wrogów :)

z t43 jak z niektórymi czołgami w tej grze po prostu musisz przez to przebrnąć :)

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...