Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zerwaćz dziewczyną

rak222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem z nią 3 miesiąc i chce z nią zerwać dla innej bo kocham inną ale największy problem toto że ona mnie kocha tak przynajmniej mówi co zrobić

Opublikowano

@UP... Taaaaaa.... na fejsie ... od razu zmień status i nic jej nie mów...

Lepiej nie mów, że kochasz inną bo może poczuć się gorsza....

Powiedz, że przepraszasz ją ale po prostu nie układa się wam i jej nie kochasz...

1329848632-U118767.png

by vilax

Opublikowano

Wyruchaj i porzuc

Dokładnie.

Powiedz jej ze chcesz sie jebac jesli odmowi masz idealny powód do zerwania a jeśli będzie chciała sie jebać to zrozumiesz że z nią ci bedzie dobrze piss you

Admin Cienia
Opublikowano

Jestem z nią 3 miesiąc i chce z nią zerwać dla innej bo kocham inną ale największy problem toto że ona mnie kocha tak przynajmniej mówi co zrobić

Wykręć ostatni numerek i Powiedź że z nią kończysz bo masz inną.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Bądź szczery, powiedz jej to prosto w twarz, że kochasz inną i tyle. Ew.

Wykręć ostatni numerek

Opublikowano

kup spadochron

/ GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 /

| MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java |

Opublikowano

Ale Wy macie problemy z dupy wzięte, za przeproszeniem. Jak zerwać z dziewczyną? Chyba najlepiej po ludzku - słuchaj, związek powinien uszczęśliwiać dwie osoby, a ja niestety z Tobą szczęśliwy nie jestem. Po prostu zakochałem się w innej, a z Tobą to nie jest to, czego oczekuję. Nie jest to ani moja ani twoja wina. Po prostu tak w życiu bywa. Amen.

Opublikowano

Jeżeli nie wiesz jak jej powiedzieć co czujesz i planujesz to nie jesteś godzien być ani z tą, ani z następną dziewczyną.

Śmiem twierdzić, iż to (czyt. kolejna dziewczyna) to ulotne zauroczenie, a nie miłość i z czasem stracisz obie dziewczyny.

Nie traktuj tej wypowiedzi jako atak na Ciebie, ale zastanów się, czy warto ryzykować i tracić kogoś, kto pokłada w nas miłość wiarę i nadzieję?

Opublikowano

Są dwa wyjścia :

1.Jeżeli cie kocha i jest ładna to możesz zrobić to co chciałeś od dawna <wiesz chyba co ;3 >

2.Albo poprostu zastanów sie nad sobą bo nie ładnie tak zmieniać dziewczyny ;] One też są ludźmi

Btw.

nie chce mi sie iść z wojtusiem

Kiedyś zrozumiesz (albo i nie, czego Ci życzę) jak bardzo się mylisz odnośnie tego.

Trolling is a art.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...