Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]czym sie różni xbox 360 od xbox 360 arcade?

MrPrzemo01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie odpowiedz fast

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Tak nazywa się ten zestaw :

http://www.microsoft.com/poland/centrumprasowe/prasa/07_10/11.aspx

Różni się zawartość opakowania

Opublikowano

to jeszcze jedno czy konsola uzywana z 4grami i 250gb za 400zl oplaca sie?

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

a co to ten xeon ja nie wiem moze mi ktos pomoc i dac linka do kolsoli do 600zl uzywanej i z padem pamiec od 12gb zwyz

Opublikowano

Nic ciekawego nie kupisz za 600zł. Jesli masz te 600zł to wykombinuj gdziesz 70zł i masz nowke SLIM 4gb .

ruch_13.jpg
Opublikowano

znalazlem uzywana bardzo dobra 250gb bez bana za 450zl uzywana ale malo rys itd nawet sie pytalem sprzedawcy to kupic czy nie podam linka http://allegro.pl/konsola-xbox-360-slim-250gb-podelko-niski-soft-i2842545654.html lub http://allegro.pl/xbox-360-slim-lt-3-0-bez-bana-gwar-6msc-wi-fi-i2843163170.html to nie wiem kupic ktoras z tych?

Opublikowano

Ja bym nie brał, w tej pierwszej w tytule pisze niby 250 GB, ale w opisie aukcji pisze, że nie posiada ona pada,dysku i zasilacza. Druga aukcja także jest bez tych przedmiotów.

Opublikowano

Opublikowano

Ciężko mi powiedzieć co lepsze (allegro to loteria, wszystko zależy od samych allegrowiczów), ale poszukaj na stronach z ogłoszeniami lokalnymi, typu tablica.pl czy gumtree.pl. Ja tydzień temu w swoim mieście kupiłem Slima 250 GB z całym okablowaniem i padem i z dwoma grami za 550 zł, więc warto poszukać.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

NIE WOLE ALLEGRO na alegro sa sprawdzone zeczy a nie tak jak na gumtree psp po 8zl....

Opublikowano

NIE WOLE ALLEGRO na alegro sa sprawdzone zeczy a nie tak jak na gumtree psp po 8zl....

Te servisy niczym się nie różnią.Wszędzie trzeba dokładnie czytać co się kupuje bo na każdym kroku są ludzie którzy chcą Cie wyruchać.

Opublikowano

hmm znalazlem xboxa uzywanego za 450zl z mojego miasta :D serio tablica jest dobra ale gumtree porażka..

Opublikowano

a czym sie rozni wersja elite od wersji 360?

Opublikowano

a ta czym sie rozni?? nie pisze nic w opisie na aukcji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...