Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jestem UBogiem

Vercil.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahaha xD najlepsza jest piosenka :D dzieki za wstawkę

"Znam jedno dobre wino w przystepnej cenie, najwyższa polka w sklpie mówie tu o amarenie,powiesz mi że to breja powiem ci nie masz racji,napij sie i tak nie skończę tej libacji

Jestem Ubogiem uświadom to sobie ,pijesz coś od tego wszystko boli cie w wątrobie "

Powinno być jestem nałogiem

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Może i jest w tym coś zabawnego, fakt, ale mam wrażenie, że wybrali nie ten film, co trzeba. Mogliby wyśmiać każdy inny, tutaj myślę, że 'Jesteś Bogiem' nie zasługuje na treści prześmiewcze.

Qui est le prochain?

Opublikowano

Może i jest w tym coś zabawnego, fakt, ale mam wrażenie, że wybrali nie ten film, co trzeba. Mogliby wyśmiać każdy inny, tutaj myślę, że 'Jesteś Bogiem' nie zasługuje na treści prześmiewcze.

Dokładnie

Moje zdanie jest takie:

Dlaczego obrażacie legendy? Zacznijcie robić parodie Tedego.. Wielkie joł.. Świeci się luna jaramy sqna..

Co to jest? Hahaha.. Jeżeli "Świeci sie luna jaramy skuna" to jest przekaz, to ja jestem downem.

Opublikowano

Dokładnie

Moje zdanie jest takie:

Dlaczego obrażacie legendy? Zacznijcie robić parodie Tedego.. Wielkie joł.. Świeci się luna jaramy sqna..

Co to jest? Hahaha.. Jeżeli "Świeci sie luna jaramy skuna" to jest przekaz, to ja jestem downem.

|="Mamo oni obrażają peefka !!"

Wiedziałem że gimby sie zlecą.

Piosenka taka sobię , filmik nic mnie nie rozmieszył...

Tylko jakość filmu dobra , reszta bez znaczenia , po prostu nudne jak dla mnie.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Dokładnie

Moje zdanie jest takie:

Dlaczego obrażacie legendy?

a moje zdanie jest takie, ze nikogo nie obrażają i niech se nagrywają co chcą :O

Opublikowano

Oni nikogo nie obrażają, to było wstawione żeby pokazać znajomym, że potrafią kręcić lepsze filmy (to jest ich wypowiedź).

<>

Opublikowano

Mnie juz wkurza ten film. Niewiadomo czemu wisial przez tydzien na stronie glownej YT -.-

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...