Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WoW paczka. Abonament?

MEXXIO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem zapytać czy dalej w wow jest abonament? Bo chciałem kupić 3w1 są różne ceny ale nie mam pewności jak z tym jest bo jeśli dalej jeśli dalej jest abonament to dziękuję, a gdzieś wyczytałem że Blizzard odszedł od tego.

Opublikowano

Też nieraz czytałem że ma zamiar odejść, nie wiem na ile jest to prawda, ale bez przesady 10 minionów osób po 40zł miesięcznie to jest 400 mln pln, na dolary około 130 mln. Kto by ci się czegoś tak dochodowego pozbył?

Na chwile obecną jest abonament.

Opublikowano

Teraz raczej jest to nie możliwe i nie będzie możliwe przez następne dobre 3 lata... Blizzard cały czas czerpie zyski z tej produkcji...

Nad f2p pomyślną na 100%, jeżeli zyski zaczną spadać... a prędzej czy później to się stanie.. Drugi powód to nowa produkcja blizzarda o której można poczytać pod tym linkiem.

http://titanproject.pl/

Opublikowano

Teraz raczej jest to nie możliwe i nie będzie możliwe przez następne dobre 3 lata... Blizzard cały czas czerpie zyski z tej produkcji...

Nad f2p pomyślną na 100%, jeżeli zyski zaczną spadać... a prędzej czy później to się stanie.. Drugi powód to nowa produkcja blizzarda o której można poczytać pod tym linkiem.

http://titanproject.pl/

Raczej serwery beda zapchane, bo na f2p, mozliwe ze wskoczy o te pare milionow. Co za tym idzie?
kh4xi.jpg

Opublikowano

Przejście na f2p da blizzardowi duży ale krótkotrwały zysk, bo będą ludzie musieli kupić cdkeye, a sądze że jak wow będzie f2p to z tych 10mln graczy zrobi się 100mln. Tylko nie zaczynajcie dyskusji.

Opublikowano

Od abonamentu raczej nigdy nie odejdzie. A nawet to nie mieli by kasy na stawianie nowych serwerów żeby utrzymać około 20 mln graczy :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...