Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kontrola internetu. Zatwierdzone.

SSSSSSSSSSSSSSK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszę ten temat by was uświadomić iż zostało zatwierdzone to co od dawna jest znane.

http://news.cnet.com/8301-13578_3-57557459-38/the-u.n-and-the-internet-what-to-expect-what-to-fear-faq/

http://news.cnet.com...at-to-fear-faq/

Teraz jest to nałożone na papierku ale już wszyscy od dawna wiedzą iż to jest "nielegalne" polecam wam teraz kożystanie z metody p2m jest bezpieczniejsza niż pobieranie torrentów ze względu na to że bardziej przejebane mają ci co wysyłają niż ci co pobierają ;).

Jak wiemy torrenty działają tak że pobierasz i musisz odsyłać a metoda p2m nie wymaga tego tylko pobierasz tysiące maili :P

Opublikowano

Bullshit. Kolejny twór pokroju ACTY, SOPY, PIPY i innych tego typu syfów.

P.S. Ripy z telewizji sa nielegalne? :(

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Bezsens. W Polsce jest malutka szansa na to, że za torrenty Cię złapią. Prawie znikoma ;)

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

ja tam przy sciaganiu torrentow upload ustawiam na 0,1 kb/s + kazda gra mi sie nie dluzej niz 4h sciaga wiec to raczej nie jest udostepnianie, a samo pobieranie jest legalne

down:

i co z tego? policja cie bedzie scigac bo udostepniasz 1 bajt? bicz please

a sciaganie z tego co wiem można nazwać archiwizacją która jest legalna wiec pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...