Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

To chyba jest już koniec prywatnych serwerów [poważnie]

cegielka352

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hackerzy w końcu się tym zainteresowali . Trzepią na tym kase a wy właściciele o tym nie wiecie.

Dziś znalazłem filmik jak gościu zrobił filmik :

http://www.youtube.com/watch?v=W-mlXJkHHow

I po tym filmie skończyła się era serwerów.

Albo po tym :

http://www.dailymotion.com/video/xpdvd4_pandoramt2-sm-nowy-hack-2012_videogames

Jeżeli to prawda na tym filmiku o SM to nie ma sensu grać na tych serwerach

Ponieważ jakis gnojek a was jest tu pełno pprzejdzie sobie przez m1 u będzie wpisywał te nicki po koleji i po koleji "banować"

To nie tylko PandoraMT2 to też Balantia , Dreanor2 , Metin2PL .

To dzięki Wam jakiś gnojek czerpie sobie kase z tych serwerów :)

To wszystko działa bo testowałem na Pandorze i Balanti . mam 9999999999999 SM i przeszedłem po m1 i pobanowałem chyba ze ponad 100 osób . Frajda jest ale zależy od kogo :)

Więc róbcie kolejne serwery , ale i tak na tym już nie zarobicie ani 1gr jak ktoś ma hacka i 99999999999 SM .

Pozdrawiam :)

bez gif, decyzja administracji.

Opublikowano

Te programy nawet nie działają, trzeba ściągać je przez płatny serwis. Komentarze pod filmikiem to zwykły fake, każdy może napisać do kogoś na PW żeby dodał mu komentarz że działa i że daje za to suba.

gnYrBkB.png

Opublikowano

Te programy nawet nie działają, trzeba ściągać je przez płatny serwis. Komentarze pod filmikiem to zwykły fake, każdy może napisać do kogoś na PW żeby dodał mu komentarz że działa i że daje za to suba.

Dokładnie, te konta to są multi autora filmiku. To nie działa, polacy są za tępi by takie coś stworzyć

@up

pierdolenie zwykle:) tego sie pobrac nawet nie da chyba ze wyslesz smsa

Opublikowano

100% Fejk, stworzyć taki "hack" do 3 minuty lecz On nie działa, kiedyś dawno, dawno temu zarabiałem w ten sposób wystawiając na płatne hostingi trade hacki i yang boty.

Opublikowano

Wystarczy spojrzeć na komentarze pod filmikiem na YT i odrazu widać, że osoby komentujące to nie środowisko metina tylko podstawione osoby ;)

beztytuuacf.png

Opublikowano

Zwykły fejk. To jego multi konta - każde ma wymyślone imie i nazwisko... Przeważnie gracze z środowiska metina stosują nicki zamiast nazwisk.

empty

Opublikowano

hahahhaha jak by sie tak dało banować to każdy by miał bana to po 1 ;D

po 2 po co takie coś piszesz po tym twoim temacie można wywnioskować ze możesz byc jednym z włascicieli tego gówna ;D

i po 3 (ostatnie) ^^ jeżeli takie cos produkują to zaraz sie tym zacznie zajmować policja bo tu idzie o kase realną ;D tyle odemnie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...