Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto zostało skradzione !

Invinoos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Konto zostało odzyskane bez postaci i eq .

Prosze o zamknięcie tego tematu.

Gość SynekMTG
Opublikowano

Zrób zdjęcie płyty i cd-keya, wrzuć na kompa i wyślij te ss do supportu Blizzarda z opisem całej sytuacji.

Opublikowano

Zrób zdjęcie płyty i cd-keya, wrzuć na kompa i wyślij te ss do supportu Blizzarda z opisem całej sytuacji.

Próbowałem na stronie Battlenet najpiero dzyskać z opcji " formularza odzyskiwania konta " niestety wpisalem swoje dane i nie przyszedł żaden email z potwierdzeniem " odzyskania konta " Jest jakiś alternatywny email do Polskiego Supportu? :-i

Opublikowano

Niestety ja aktualnie też mam taki problem tylko, że konto na 100paragonie.

Polski Support nic nie potrafi zrobic;/

Ale warto próbować.

bez gif.

Opublikowano

Oczywiście wszystko pisz po angielsku, będzie szybciej. Z tym zdjęciem to dobry pomysł, ale mogłeś przykładowo sprzedać postać a opakowanie zostawić, oni uwzględnią wszystko.

Opublikowano

1 opcja: otworzyles maila od niby battlenet gdzie podales swoje dane itp itd..

2 opcja: uzywasz bota i taki jest efekt...

2 opcja : Drwisz sobie ze mnie !?... 1 opcjia bardzo możliwa (ostatnio zmienialem login i haslo ) Na dzień dzisiejszy odpowiedzi " Brak " od supportu .

Opublikowano

Nie nie wiem... Myśle że już po zawodach... jak ma już dostęp do Bnetu to pewnie są tam klucze wyświetlone z Gier D2/ D3 i raczej support już nie pomoże mi ( tak myśle :-/ ) .

Pozostaje mi nic innego jak spalic w kominku pudełko z płytą...

Opublikowano

Tyle razy było mówione żeby nie wchodzić w żadne linki na meilu w stylu " zmień swoje hasło itp" wiadome że blizzard Ci tego nie wyśle sam z siebie, tylko jakiś koleś co ma smaka na twoje konto..

Ja bym pisał do supportu ale po angielsku jeśli nie znasz na tyle Angielskiego żeby napisać to skorzystaj z TRANSLATORA i po sprawie. możesz załączyć zdjęcie CD-KEYA wtedy to będzie bardziej wiarygodne.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...