Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] cqb czy oplaca sie perma kupowac

Musioł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest przecena i mysle na kupnem cqb wiem ze ta bron ma plusy minusy bo kicki leca za nie lubmoge dostac bana nie wiadomo za co i nx stracone aha i nad snajpa mysle mialem obie i wydaje mi sie ze tpg ale jak wy uwazacie?

mam dowybory 2 bronie na perma co wybrac?

tpg czy arctic wolf

cqb czy gietke valkyrie

skorpion czy tr'ka?

Gość SynekMTG
Opublikowano

AW - podobne to tpg w statystykach ale lepszy wygląd i celownik

Gieta - CQB się za szybko nudzi i był byś co chwile wyrzucany z gry

P90 TR - mimo, że szybko się nudzi to i tak bardzo dobra broń na krótki dystans chociaż polecam od siebie UMP 45.

Opublikowano

Gietka i TPG, warto kupić gietka jedna z najlepszych broni, TPG-1 jest dobre do rushu jak i do campy.

Kupuj jak są jeszcze na przecenie.

Opublikowano

snajpe-AW

AR- valkyrie

sm-p90tr

Ja ogólem mam srt, p90tr i zaraz kupuje aw i każda z tych broni jest dobra. Ale tylko są 2 ar przecenione więc gieta tu jest lepsza. Co do tr to chyba jedne z lepszych smg moim zdaniem.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

snajpe: arctic

AR: Valkyrie - CQB się szybko nudzi, co prawda jest zajebista i to przyzna każdy ale monotonna jest strasznie.. a Valkyrie możesz pocelować nawet snajpy nie potrzebujesz taka jest Uniwersalna dla mnie ;p Najbardziej lubie Valkyrie i P90TR'ke ;x

SMG: P90TR

lucyfergif.gif

Opublikowano

Boże dzieci... kto wam wciska kity że za CQB są bany i kicki... Kupuj CQB bo taka okazja się nie powtórzy, broń się nie nudzi, nie wiem czemu każdy tak uważa.... Nie kupuj g36e valkire bo to to samo co zwykła gieta a zapewna na świeta ją kupisz za 80k gp na perma... z AR kup CQB a jak sniperke to AW polecam, z SMG to tylko P90TR :]] ale najbardziej to CQB się opłaca ;]]

JestemPolakiem!

Jak widać, bawię się na całego. Bo jak bawić, ..to na całego".

,,Bunkrów nie ma, ale jest zaje*biście" (-,-)

,,Co ty ku*wa wiesz o zabijaniu?!"

Opublikowano

Ze snajperki to TPG

Gietka jedna z lepszych broni AR ,ponieważ CQB noobowska broń na ,której nie trzeba mieć skilla i szybko się nudzi. za

P90TR szybkostrzelna ,doskonałą na krótkie dystanse poprostu koxisz nią.

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Popieram pana heart92. Z G36E każdy lata. A za M416 CQB nigdy kicka nie dostaniecie, chyba że elite to jest lama. Kicka dostaniecie nawet jak gietą będziecie dobrze grać. Szybko sie nudzi -,- co za idioci, wygrałem ją na 90 dni i jeszcze mi sie nie znudziła chociaż minęło 60 -,-. A z SMG to radze tego Scorpion Evo. P90TR też da się kosić ale dużo ludzi ją ma dlatego ją bym nie chciał. Po za tym Scorpion ma we wszystkim lepsze staty. I jeszcze zajebiście szybkie przeładowanie. Radze scorpiona kupić

Opublikowano

ludzie ku*a co wy z tym cqb kup sobie giete Valkyrie graj nia wycwicz sobie skila a nie free kile CQB sa ... 0 skila 0 zabawy jedyne co cqb daje to wku*a ludzi!

Opublikowano

Bez urazy do wypowiedzi wyżej.. to tak jakbyś mówił na wojnie że nie rozpier** ich bazooką bo to noobksie.. ludzie ;/ cqb broń jak każda inna że ma lepszego recoila i wgl to już wy się martwcie...

JestemPolakiem!

Bywalec
Opublikowano

TPG

CQB

Skorpion.

Najlepsze zestawienie

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Płaczecie na CQB? Niby dlaczego jest lowska? Jak dla mnie to zwykła broń, średnia, jak to średnia broń. Orthus'a panowie chyba nie widzieli...

Ja bym brał AW, giete i tr'kę

Opublikowano

Dokładnie tak jak wyżej orthurs bardziej noobska a nikt nie płacze na to , CQB broń jak broń, i jak nie wierzycie to kupcie nie odrazu da się nią nakurwiać, wiadomo że ubijesz staty dobre ale z wyższymi rangami i z bardziej doświadczonymi trzeba trcohę tez wyuczyć CQB... A co do giety to kurde nie rozumiem was i odpowiedzcie mi tu po co komu Valkirie za 13k nx na perma jak na święta za 2tygodnie będzie prawdopodobnie też gieta zwykła na perma za gp.. a valkirie od zwyklej sie rozni tylko wyglądem ;//

JestemPolakiem!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...