Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak odzyskać hasło?

sergyfu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj przyszedł do mnie młodszy kuzyn podczas gdy ja byłem w szkole. Moja mama pozwoliła mu włączyć mój komputer :angry: Ja i on gramy w Wot-a i ten pewnie zobaczył na moim kompie program w którym zapisują mi się wszystkie hasła do gier i stron internetowych zajebał mi hasło do mojego konta w Wocie i później zmienił hasło :angry: I moje pytanie czy jest jakiś program którym mógłbym odzyskać swoje konto ? Jakiś keylogger czy coś ?

1355060603-U722580.png

Opublikowano

Witam. Wczoraj przyszedł do mnie młodszy kuzyn podczas gdy ja byłem w szkole. Moja mama pozwoliła mu włączyć mój komputer :angry: Ja i on gramy w Wot-a i ten pewnie zobaczył na moim kompie program w którym zapisują mi się wszystkie hasła do gier i stron internetowych zajebał mi hasło do mojego konta w Wocie i później zmienił hasło :angry: I moje pytanie czy jest jakiś program którym mógłbym odzyskać swoje konto ? Jakiś keylogger czy coś ?

Maila też ci ukradł ? Może spróbuj zgłosić sprawę do suppotu ale nwm jak on w wocie działa. Zawsze możesz go zmusić siłą do oddania konta. :P

Opublikowano

Napisz do supportu... Albo brutusem odgadnij lub programem Password Recovery 1.6.0 (przypominam żeby aktywowac ten program trzeba zapłacic 10 euro czyli około 40 zł)

Opublikowano

Hasło które zmienił przyszło ci na Email....

Więc w czym problem? Zobacz Meila i będziesz znał hasło.

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...