Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak dobrze zacząć?

Z44

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Siemka. Chciałem powrócić do Rappelza bo spodobały mi się nowe updaty i ogólnie chciałem sobie coś innego znowu pograć.

Tylko rodzą mi się pytania:

1. Na jakiem serwerze grać od 0: Serafin czy Cerber?

2. Kim zagrać? Na globalu mam doświadczenie z żołnierzem i z magiem bitewnym. Może jakaś inna profesja?

3. Jak szybko nazbierać kasę na jakiegoś peta evo2 albo lepszego?

4 Jak szybko wyexpić się do tego 50/70lvl? Albo do 50lvl i karmazynowa czy gdzieś już szybciej solo pójdzie do 70lvl?

5. Mając jako antywirusa Avasta powinienem zmienić antywira czy ten problem jest już rozwiązany pomiędzy GameGuard a Avastem?

To by było na tyle.

Prosiłbym o odpowiedzi. Oczywiście będą lajki :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Znalazlem fajny filmik jak typek wbijal R7 na serwerze Arabskim (Od 20lv do 150lv dokladnie).

http://www.youtube.com/watch?v=rFy960shweY

1. Na ktorym ci wygodniej :) Roznica jest taka ze na Serafinie jest PK:ON na Cerberze PK:OFF

2. Wybor nalezy do ciebie, polecam peciarza.

3. Na Farmie/Mistrzach

4. Rowniez na Farmie/Mistrzach i na PT

5. Problemow z antywirem nie ma :)

@EDIT2: Pytania mozesz kierowac na PW

@EDIT: Na kazdym z Serwerow znajdzie sie ktos kto podaruje ci fresh T2 ;) Zawsze 'cos' na poczatek :)

61093c6efb.png

Budowniczy
Opublikowano

1.Na pewno jest ten problem rozwiązany? Bo jak próbowałem około 3 miesiące temu włączyć rappelza to wyskakiwał mi blue screen a czytałem że miało to związek z Avastem.

2. O jaką farmę ci chodzi podając ja jako sposób zarobku?

3. Jaką postać polecasz na początek żeby się trochę dorobić a później zacząć grać główną postacią?

4. Na którym serwerze są niższe ceny?

Opublikowano

1.Na pewno jest ten problem rozwiązany? Bo jak próbowałem około 3 miesiące temu włączyć rappelza to wyskakiwał mi blue screen a czytałem że miało to związek z Avastem.

2. O jaką farmę ci chodzi podając ja jako sposób zarobku?

3. Jaką postać polecasz na początek żeby się trochę dorobić a później zacząć grać główną postacią?

4. Na którym serwerze są niższe ceny?

1. Na 100% poniewaz bylo w Newsach na stronce.

2. Farma=Zwykle mobki, Ewentualnie mistrze :)

3. Najlepiej zaczac grac peciarzem i dorobic sie na petkach lub ich expieniu.

4. Zdaje sie na Serafinie sa lekko nizsze ceny, ale naprawde minimalnie.

61093c6efb.png

Opublikowano

Ogólnie to odradzam wogóle grę na polskim serwerze oficjalnym :P Grałem i wiem, że szkoda tam wchodzić...

Ale jak już musisz, to lvle nabijesz z samych questów, z tego co się orientuję r7 idzie wbić nawet w tydzień, może dwa :) Później farma i do 155 wyrobisz EQ spokojnie i wszystko...

Oj nie wiem czy najlepiej zaczynać grę peciarzem. Postać sama w sobie jest słaba, jego mobilność jest uzależniona od jego petów, wątpie, że grając od 0 w tydzień będzie miał jakiegoś lepszego zwierzaka...Ja na początek polecam jak zwykle mrocznego czarodzieja -> czarnoksięznika. Najlepszy farmer i jemu starczy czerwona wróżka do zjednoczenia :) Imho bez deco peta grać to masakra...

Wogóle na Plu grać to masakra ^_^

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Ogólnie to odradzam wogóle grę na polskim serwerze oficjalnym :P Grałem i wiem, że szkoda tam wchodzić...

Ale jak już musisz, to lvle nabijesz z samych questów, z tego co się orientuję r7 idzie wbić nawet w tydzień, może dwa :) Później farma i do 155 wyrobisz EQ spokojnie i wszystko...

Oj nie wiem czy najlepiej zaczynać grę peciarzem. Postać sama w sobie jest słaba, jego mobilność jest uzależniona od jego petów, wątpie, że grając od 0 w tydzień będzie miał jakiegoś lepszego zwierzaka...Ja na początek polecam jak zwykle mrocznego czarodzieja -> czarnoksięznika. Najlepszy farmer i jemu starczy czerwona wróżka do zjednoczenia :) Imho bez deco peta grać to masakra...

Wogóle na Plu grać to masakra ^_^

Co do WL to sie zgodze, postac dobra. Ale peciarz tez slaby nie jest :) Zalatwi sobie jakiegos fresh Yetka/Orka i hejta do Arid Pet tankuje, on go leczy :P

61093c6efb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...