Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Masteries

Wilkuu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. W tym temacie mozecie wyrazac swoje opinie na temat masterek i stawiac ssy swoich kompoztcji.

Mi osobiscie pasowaly stare, mialeM 20 stron i wszystkie dokladnie pod profesje typu ad cary ap carry bruiser defensive bruiser ofensive itd. Chcialbym poznac wasze.

Gość Menesterowy
Opublikowano

Imho. nowe masterki są... średnie.

Kiedyś robiąc 0/30/0 byłem full tankiem, nic nie było w stanie mnie zabić, teraz robiąc 0/30/0 nie czuję się w early ani trochę tankowaty, muszę cały czas być pod wieżą.

Najlepszym póki co wyborem są masterki dla supporta, po prostu miodzio :>

Gość ArronBaDo
Opublikowano

Jak dla mnie to niewiele się zmieniło, dalej jest dobrze.

Na junglę AD mam takie : 14/16 z tego mam sporo dmg i wytrzymałości, dzięki czemu mogę iść każdym na junglę, pod AP jungli nie robiłem, bo nie chodze postaciami AP na junglę :P

Ogólnie podobają mi się masterki na supportów i tanków, teraz są bardziej wywarzone, wcześniej było ciągle to samo, teraz jest większa różnorodność i tank może iść w tier 2+3 lub sam 2/3, strasznie mi się to podoba

Opublikowano

Ja chodzę Nocturnem w junglę masterkami 0-30-0 junglę robię w jakieś 4:00 ale wychodzę po całym clearze z full hp - biorąc maczetę i potki. Zaczynam się zastanawiać czy nie warto yłoby w takim wypadku wybrać Quintów na Szybkość ruchu - lubię budować buty 3 ale nie są najlepsze.

Ogólnie nowe defensywne masterki wspaniale skalują się w mid i late game. Dodatkowo kusi by zaczynać z tarczą dorana. Dzięki temu i masterkom mitygujemy 11 obrażeń z podstawowych ataków przeciwnika (!!!) Nie licząc jeszcze mitygacji obrażeń, które daje pancerz.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Ogólnie nawet spoko, nowe możliwości, ale pancerz i odp. na magię są za daleko ;( trzeba sporo punktów walnąć w drugą rubrykę i w przypadku ap nie starcza punktów na regen many itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...