Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki program?

Spaxor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Myślałem ostatnio, żeby pobawić się w grafice i nie wiem jakim programem zacząć cokolwiek robić.

Dodam, że jedyne co robiłem, to usuwałem ESP na zdjęciach z CS w paincie xD! No.. i jakieś tam screeny wrzucałem o różnej tematyce.

Podsumowując: Jakim programem zacząć się "bawić"? :P

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Ja Ci proponuję zacząć od razu od Photoshopa. :) To jest najlepszy program graficzny. Poczytaj tutoriale, na początek jakieś łatwiejsze, a z czasem załapiesz co się z czym je. :)

Opublikowano

Ja Ci proponuję zacząć od razu od Photoshopa. :) To jest najlepszy program graficzny. Poczytaj tutoriale, na początek jakieś łatwiejsze, a z czasem załapiesz co się z czym je. :)

Hmm... słyszałem właśnie dużo o photoshopie, ale także o gimpie i teraz właśnie nie wiem czy ten photoshop czy gimp..

Jak na razie 1:0 dla PS. Chciałbym jeszcze ze 3 opinie zobaczyć :)

PS: Dla zachęty, każdemu daje like! :)

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Photoshop jest dużo lepszy. Miałam okazję korzystać z GIMP-a i AP i mam porównanie. ;) AP oferuje szerszą gamę możliwości, więcej się nauczysz itd. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...