Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jakim programem nagrywać filmiki z BFH?

Vizzini

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko!

Jestem nowym graczem tej gry (BFH) i mam do was pytanie, ponieważ jestem w tym zielony :)

Jakim dobrym darmowym programem można nagrywać filmiki z tej gry (BFH).

Jeśli płatny to cena tego programu.

Chciałbym żeby były podane w jedenym poście chociaż dwa programy a nie po jednym, oraz żeby np. były podane jego najlepsze cechy.A i jeszcze coś najlepiej przydał by się dany program, który nagrywa obraz z gry oraz dźwięk z niej i mikrofonu.

Opublikowano

fraps i action!. Cen nie podam bo mi się nie chce szukac. Skoro dopiero zaczynasz grac to po jaką cholerę chcesz nagrywac filmy z gier? Jak mnie tacy bezmozgi dobijają -.-

Opublikowano

fraps i action!. Cen nie podam bo mi się nie chce szukac. Skoro dopiero zaczynasz grac to po jaką cholerę chcesz nagrywac filmy z gier? Jak mnie tacy bezmozgi dobijają -.-

Ale mnie tacy ludzie jak ty dobijają ==..== . Ta gra nie jest jakaś skomplikowana i nawet nowy gracz wchodząc do gry może mieć 1 miejsce w danej rundzie. A przyjemność z nagrywania to osobna rzecz :)

Co do tematu to możesz nagrywać Frapsem. Ceny ci nie podam, zobacz sobie na stronie głównej, chyba że chcesz piracić i mieć za darmo, ale tego nie polecam :)

Opublikowano

Ja nagrywam frapsem i jestem zadowolony. Dusisz F9 i nagrywa, łatwy w użyciu. Jednak jest płatny, a cena wynosi 37$

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

mari100 zamiast nauczyc się grac ma nagrywac lipne filmy? Nic ciekawego nie będzie ujętego, ze względu na noskill i nieznajomosc gry. Niestety takich gownianych filmow jest więcej niz porządnych :c Jesli ktos jest youtuberem i kosi kasę nagrywając recenzje z gier to czemu nie, jednak ty jestes szary w tym i radze ci z takim gownem nie wychylac się, bo będziesz zdissowany jesli ktos znajdzie twoj guzik warty film.

Opublikowano

Dzięki za podane programy.I proszę mnie nie oczerniać bo sami być może słabo gracie.A co do filmów to będe zawsze się starał sprawdzić czy jest wysztko ok.Pytanie zadałem, ponieważ niedawno założyłem konto na YouTube i zabardzo się nieznałam, i trochę poradników poczytałem oraz oglądełem, i miałem trudny wybór z programem do nagrywania dźwiękw oraz obrazu.

miszy666 a po pierwsze nie widziałeś nigdy jak grałem w BFH.I nie napisałem, że zaczynam grać w tą grę, ale że jeste, nowym graczem.

@EDIT

Opublikowano

Ja Ci polecam BANDICAM Jest darmowy do przetestowania , ale do obróbki polecam VIDEO CONVENTER .

Cechy Bandicam'a

Funkcje

• Nagrywanie DirectX/OpenGL (*.avi)
  • Nagrywanie dowolnego prostokąta ekranu (*.avi)
  • Przechwytywanie obrazka (BMP, PNG, JPG)
  • Wsparcie MPEG-1, Xvid, MJPEG, MP2, PCM
  • Kontrola FPS

Cechy

• Tworzy wyjątkowo małe pliki wideo
  • Może nagrywać ponad 24 godziny
  • Maksymalna rozdzielczość przechwytywania to 2560x1600
  • Ładowanie filmów na YouTube bez konwersji (720p/1080p)
  • Brak limitu wielkości pliku (ponad 3.9GB)

Video Conventer

? Konwertuj filmy i YouTube do MP4, MP3, itp. dla różnych odtwarzaczy multimedialnych

? Tworzenie filmów HTML5 z osadzania kodu gotowe do użycia na stronach internetowych

? Clip, kadrowanie, obracanie lub scalić do edycji wideo, jak chcesz

? Nagrywanie wideo do filmów DVD odtwarzane na TV i odtwarzaczem DVD

? Zwiększenie prędkości konwersji wideo do 6x szybciej z akceleracją CUDA

Sygnatura by MrRikiPL, robię sygnatury GG:9956817

BNk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...