Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]ciągle pobiera

Taqman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z pobieraniem nowego patcha sciaglo mi 400mb 282mb ,250 i znowu pobiera 280mb oco chodzi ile ten nowy patch waży

Opublikowano

radze ci poczekac az sie wszystko sciagnie, czasami nawet jak nie wyswietlaja sie procesy pobierania moze sie to sciagac, czekaj cierpliwie az do konca

Opublikowano

Witam mam problem z pobieraniem nowego patcha sciaglo mi 400mb 282mb ,250 i znowu pobiera 280mb oco chodzi ile ten nowy patch waży

moze masz za malo miejsce na dysku i usuwa ten patch po tym jak go sciagnal ( zabraklo ci np 3mb miejsca na dysku) i tak sciaga od nowa i usuwa i sciaga, rozumiesz o co chodzi, zwolnij troche miejsec na dys ku powinno byc normalnie

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

@up.

90% twoich postów to debilizmy...

@top.

Patche składają się z 2 części( instalacja i pobieranie ) oraz czasami w krótkim odstępie czasu pojawiają się 2 patcche ( np. Update z legendą do nocta, oraz nowymi mastersami/junglą ) - .

Po prostu zostaw kompa na kilka h ( po 1 - 2 powinno być zrobione)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...