Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Battlefield 3 "Your game data ic corrupted"

hawajski23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Pobrałem aktualizację do BFa i dodatek Aftermath. Gdy próbuje wejść na serwer z dodatku wywala mi błąd.

Error

Your data is corrupt.

Please repair your installation throungh Orgin.

Dodam że posiadam radziecką wersje gry czy dostępny jest jakiś fix który naprawia ten błąd ?

CPU: i5 2500K 3,3Ghz

GPU: GTX 560Ti Msi OC 950Mhz

RAM: DDR3 2x4GB Geli Dragon RAM Dual Chanel 1333Mhz

Mobo: Asrock P67 Pro3

PSU: Volcano 550W

Opublikowano

Powinieneś wgrać najnowsze spolszczenie:

http://tosiek.pl/spolszczenie-battlefield-3-bf3/#update

(nie jestem pewien czy to najnowsza aktualizacja. Ale możesz poczekać i za jakiś czas powinna być..

Jeśli nie chcesz, to spróbuj naprawić grę (Origin>Bf3> PPM> Napraw), lecz spodziewaj się rosyjskiego języka.

Opublikowano

Też mam ten problem odkąd ściągnąłem aftermatch. Zwykle jak się nie ma plików z GKS to się gra po prostu nie odpala. Tutaj się odpala na chwilkę i wywala error na Originie. Jakiś problem ma Origin a nie gra prawdopodobnie. Może to naprawią. Czekamy na nastepnego patcha do którego GKS zrobi nowy pliczek lub GKS zrobi jakąś poprawkę aby nam to działało. W końcu płacimy im za działający produkt.

Opublikowano

Usuń następujące pliki główny folder z grą->update->patch->data usuń cas.cat i główny folder z grą->data usuń cas.cat. Po tym czymś trzeba kliknąć w originie "napraw instalacje". Jeśli nadal będziesz miał ten błąd to wysyłam cię do wujka google bo więcej pomysłów nie mam :).

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

osobiście sobie poradziłem korzystając z tej paczki

http://www10.zippyshare.com/v/13388305/file.html

SKAN

https://www.virustotal.com/file/f1b5ec524b47b77f62f245f1421bdc6c47c6fa4dc98f7fd01de4162d985029f8/analysis/1354958323/

Opublikowano

Co zrobić z tą paczką ?

Wrzuć do folderu z grą

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Po podmienieniu plików mam problem ze strzelaniem w grze po prostu nie da się zmienić broni (nawet jej nie widać) i nie mogę strzelać na środku ekranu widoczny jest tylko celownik czy ktoś też ma taki problem ?

Opublikowano

@hawajski23 zmień ustawienia grafiki na najmniejsze, a co do tej paczki mi też pomogła lecz jak chwile pogram to mi wywala gre ale dobrze że się włącza

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...