Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Podobają wam się nowe mapy?

Arg0oS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podobają wam się te nowe mapy które doszły? Ja uważam że są do dupy i znowu jeden wielki syf (wszystko wszędzie porozwalane) zamiast zrobić mapę w stylu metro.

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

A grałeś w ogóle na nich ;)? Mapy są zajebiste, zwłaszcza Pałaz Azadi i Monolit Markaz. Moje ulubione. Chcesz metro, bo co? Napierdalanka jest na środku mapy? To pograj na bazarze. W przejściu zawsze się ktoś tłucze.

Opublikowano

Mapy są genialne i fenomenalne. Jak chcesz snajpić to te mapy są stworzone do snajpienia.

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

mapy dość fajne, lecz mam pewien bug, nie widzę broni której używam i strzelać nie mogę, szabrownik taki sobie bo za dużo broni, ale mapy całkiem fajne.

Opublikowano

no nie wiem mi jakoś nie przypadły do gustu (oczywiście to tylko moje zdanie), chyba tylko ja jestem tutaj taki wybredny po prostu wolałbym jakieś nowoczesne mapy :)

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

Wg. mnie te mapy są najlepsze jakie do tej pory wyszły w dodatku, oczywiście, że nie aż tak epickie jak w wersji podstawowej BF'a, ale mam je na 2 miejscu moich TOP MAP.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...