Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.4][SKYBLOCK][NO-WL][NO-PREMIUM][NO-LAG] PolishSkyBlock 1.4.4

NdocWor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Diamond_%28Gem%29.pngPolishSkyBlockDiamond_%28Gem%29.png

1337425554-U363900.png

de2zjo.gifAdres IP: s2.ghast.pl:25003

de2zjo.gifTyp Serwera: SkyBlock

de2zjo.gifPotwory: Tak

de2zjo.gifZwierzeta: Tak

de2zjo.gifPvP: Tak

de2zjo.gifPremium: Nie

de2zjo.gifSloty: 50

de2zjo.gifBiala Lista: Nie

de2zjo.gifNether: Tak

de2zjo.gifStatus: buddy_online.gif

1336669726-U363900.png

ZAPRASZAM

Opublikowano

Serwer byłby dobry gdyby administracja nie miała go w du. czterech literach , Pograłem z tydzień wszystko było fajnie ale nagle zaczęło coś śmierdzieć, i wcale nie czułem odrazy dlatego że Vipy mogły bezkarnie bluzgać na czacie i obrażać każdego, nawet to rozumiem jak mi by płacili tez bym przymkną oko

ale do rzeczy portal do netheru przenosił od dłuższego czasu, raczej dużo przed moim przybyciem do normalnego świata który opanowały Vipy i kopały tam wszystko co się dało na xrayu a ja przez tydzień zastanawiałem się skąd oni mają tyle kasy i dlaczego każdy z ich roboli odstaje stak diaxow xD No nic. Adminów nie widziałem ani razu a grałem po kilka godzin dziennie o różnych porach forum to chyba zaginiona kraina której nikt nie odwiedza .No i brak netheru :)

Poza tym małym szkopułem który rozwalił ekonomię serwera to polecam miła atmosfera, troszkę czasem logowała ale zawsze po tym był restart i śmigało zwierzęta i moby respią się jak wściekłe :)

Niestety nie wrócę na serwer gdyż usuwanie usterki trwa za długo o ile w ogole trwa :( i w tym czasie znalazłem lepszego SkyBlocks

Opublikowano

Serwer byłby dobry gdyby administracja nie miała go w du. czterech literach , Pograłem z tydzień wszystko było fajnie ale nagle zaczęło coś śmierdzieć, i wcale nie czułem odrazy dlatego że Vipy mogły bezkarnie bluzgać na czacie i obrażać każdego, nawet to rozumiem jak mi by płacili tez bym przymkną oko

ale do rzeczy portal do netheru przenosił od dłuższego czasu, raczej dużo przed moim przybyciem do normalnego świata który opanowały Vipy i kopały tam wszystko co się dało na xrayu a ja przez tydzień zastanawiałem się skąd oni mają tyle kasy i dlaczego każdy z ich roboli odstaje stak diaxow xD No nic. Adminów nie widziałem ani razu a grałem po kilka godzin dziennie o różnych porach forum to chyba zaginiona kraina której nikt nie odwiedza .No i brak netheru :)

Poza tym małym szkopułem który rozwalił ekonomię serwera to polecam miła atmosfera, troszkę czasem logowała ale zawsze po tym był restart i śmigało zwierzęta i moby respią się jak wściekłe :)

Niestety nie wrócę na serwer gdyż usuwanie usterki trwa za długo o ile w ogole trwa :( i w tym czasie znalazłem lepszego SkyBlocks

Wiec zapraszam na dg-skyblock.pl :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...