Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaki serw chcecie

NieUgryze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie, otóż dziś w godzinach 19-20. Ja i moja ekipa zaczynamy prace nad setrwerem i teraz, jaki typ chcecie co na nim chcecie itp. Wszystko w komentarzach, każdą wypowiedź weźmiemy pod uwagę.

Serw będzie hamachi. Możliwe przejście na dedyka/mocnego vps-a;]

Uznajemy tylko głosy z uzasadnieniem.

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

Przeczytaj cały post. Możliwe, że przejdziemy na dedyka/mocnego vps-a. Zależy to od funduszu mojego i kolegów.

Proszę o zostawienie tematu, iż tutaj pisze dla graczy, a jeżeli zły dział to proszę o przeniesienie.

Opublikowano

Jeśli chcesz zrobic harda musisz posiadać mocną maszyne + bardzo bardzo dobre zabezpieczenia inaczej większe serwery was zjedzą na podwieczorek.

asd

Opublikowano

Temat do zamknięcia. Serwer to będzie : Medium(oldschool) 130 LvL z 2 nowymi broniami i 3/4 zbrojami.

Opublikowano

Hehe , ja jestem w trakcie tworzeniu z kolega Jonym , Oldschoola =) lecz Lepszego , mamy mocne pomysly . coz ale czas pokaze =) Pozdrawiam

Ja Polecam 100lv. Oldschool z odrobina nowosci.

Opublikowano

Z mojej strony wole Easy/medium ale ma byc mało broni i zbroi np z 5 dla każdej klasy i max lvl 150 oczywiscie nabic go mozna by było go w 2 lub 3 tygodnie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...