Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[q] Jak szybko zarobić fundusze ?

domineses

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Martwi mnie to bo przez całaa gre zarobiłem jedynie 12 tyś kasy i mało eq sobie kupiłem :D jak szybko zarabiać :P ? będą like, pisze to bo gram w dote jakieś 7dni dopiero i wole sie poradzić expertów :P

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Lord Makin Najlepszy Administrator i opiekun MPC

Opublikowano

Last hituj, pushuj towery, zabijaj przeciwników.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Po 1 naucz się grać, po 2 poczytaj poradniki/buildy, bo to na co wydajesz te pieniądze to jest jakaś żenada. xD

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Legenda
Opublikowano

Nie potrzebnie kupujesz ringa. Jest on mało przydatny to tych postaci, którymi grasz. Gdy klikniesz w grze na shopa masz przedmioty kluczowy, sytuacyjnie itp. To właśnie te przedmioty masz kupować. By dużo zarabiać last hituj. Średnio pod koniec meczu powinieneś mieć ich około 200.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Po 1 naucz się grać, po 2 poczytaj poradniki/buildy, bo to na co wydajesz te pieniądze to jest jakaś żenada. xD

nie powiedziałbym większość graczy ich używa :) jak wypada dużo kasy to staram sie kupować przedmioty na szybkość,dmg i szybkość ataku

zacznijmy od tego co na początek kupić za te 600funduszy ?

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Opublikowano

Jak idę na mida i mam easy lane przy maksymalnym nastawieniu na farmę to mam przynajmniej 5-6 creepów na minutę, potem dużo więcej bo farmię junglę swoją i enemy i w sumie to nikt się prócz mnie nie może już tam dofarmić.

Ogólnie jak grasz carry mid to masz o tyle lepiej, że blisko do jungli.

2 wraith bandy -> pt -> hotd i robisz ancienty bez problemu, a jak zgarniesz wolfa to masz flash farm na jungli.

Ale najlepiej to tak jak mój pan i władca matek napisał- l2p.

Nie potrzebnie kupujesz ringa. Jest on mało przydatny to tych postaci, którymi grasz. Gdy klikniesz w grze na shopa masz przedmioty kluczowy, sytuacyjnie itp. To właśnie te przedmioty masz kupować. By dużo zarabiać last hituj. Średnio pod koniec meczu powinieneś mieć ich około 200.

Wcale, że nie ma czegoś takiego jak "ilość creepów pod koniec meczu". Jak mam wybór zrobić 20/0 przy 150 creepach czy farma 5/0 do 300 creepów i skończenie gry 20 minut później to będe robił 20/0 i skończę przed 30 minutą.

Te itemy polecane są monco chujowe.

@up

zależnie od postaci.

Ja jestem retardem i na postaci, którymi gram (głównie agi) biorę 2x slippers of agi, tango, salve, 2x branche. Z tego składam, zależnie od postaci, pms lub wraith bandy i wygrywam grę.

https://dotabuff.com/matches/73553372

Obejrzyj ten replay i zobacz, jak farmię.

Ogólnie na początku słabo szło, ale potem farma, ganki i easy win. DR same takie gry, możesz obejrzeć jeszcze jakieś w miarę up-to-date gry Viperem i Huskarem, ale to jest lame as fuck. Jeszcze Luną w miarę ładne gry miałem.

https://dotabuff.com/players/113705693

tutaj masz link do profilu najlepszego farmera Doty, on rozpierdala wszystkim, ale polecam obejrzeć jego gry DR bo w kilku jest na safe lane, a w grach Svenem ma Wispa do babysitu więc nie skorzystasz.

Trolling is a art.

Opublikowano

thanks you wykorzystam dane mi rady

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Opublikowano

To wyświadcz mi jeszcze przysługę i naucz się angielskiego.

Albo "thanks", albo "thank you".

tobie tego życze mieszkam w uk :)

domineses.jpg

Antix Najlepszy GM MPC

Opublikowano

tobie tego życze mieszkam w uk :)

To nie znaczy, że umiesz angielski.

Km5iG.png

Opublikowano

Jak rozpoznać polaka w UK? Polak nie mówi po angielsku.

Naród ignorantów, kurwa. Jeszcze sobie żarty robi.

Mieszkanie w UK to nie wymówka, żeby języka nie znać bo i tak już jest tam Was tylu, robole, że jakbyście wrócili to by rowy wyczyścili w Polsce w przeciągu pół roku.

Trolling is a art.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...