Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa klawiatura

SayIt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim.Dzisiaj dostałem klawiature w zestawie z myszka ( Booster RF firmy tracer).

Mysz i klawiatura sa bez przewodowe, ale zeby komputer z nimi dzialal trzeba wlozyc do gniazda usb taka mala koncowke.Zrobilem wszystko jak na instrukcjitzn. przy wylaczanym komputerze wlozylem ta koncowke i wlaczylem komputer.Dziala tylko myszka(probowalem przy wlaczanm i ciagle tylko myszka) ;/ W klawiaturze bateria jest dobrze wlozona , nie ma zadnego guziczka, ktory by ja wlaczal.Mam windowsa xp.Czy potrzebne sa jakies sterowniki do tego??Nie bylo w srodku zadnej plyty, jesli tak to prosze o linka do nich.Co robic?

Opublikowano

Myślę, że lepszym rozwiązaniem by było poszukać w internecie (google, rózne fora) sterowników lub rozwiązania problemu niż pisać własny temat. Na stronie producenta na 100% coś bedzię jak nie sterowniki do ich urządzeń to jakieś FAQ. Myślę, że choć trochę pomogłem.

Bywalec
Opublikowano

Zainstaluj SP3, ogólnie zaktualizuj system.

Spróbuj przepiąć nadajnik do innego USB.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam

Mam dokładnie ten sam problem co poprzednik. Pomoże ktoś? Byłbym bardzo wdzięczny

Klawiatura była uszkodzona, wymieniłem na nową i teraz już śmiga wszystko.

Temat zamknięty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...