Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki samochód na początek

Arti94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zaczynam grać widzę że się pozmieniało od mojego ostatniego grania i sam nie wiem jaki samochód na początek wybrać do wydania oczywiście 200 tys chce samochód do wyścigi jaki samochód polecacie

Opublikowano

Może wymień jakie są dostępne bo nie mam pojęcia co jest do wyboru na start. To ma być pierwszy samochód po stworzeniu konta czy kolejny?

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Pierwszy bo się pozmieniało bardzo w nfs w i nie wiem jak teraz bo kiedyś dobry samochód to był nissan silvia ale teraz jest nowy nissan i doszył podobno jakieś umiejętności że kierowanie jest lepsze że kupujesz tą um i masz ileś % do kierowania lepsza sterowności pojazdu to wtedy by opłacało się pakować w samochód szybszy przerobić i zakupić um

Opublikowano

VW Scirocco: szybki ale szeroko jeździ

Nissan 200SX/240SX: bardzo zbliżone pierwszy wolniej przyspiesza ale ma większy v-max, oba prowadzą się przeciętnie

Mazda Speed3: przeciętne osiągi ale ładnie skręca

a co do umiejętności:

http://www.mpcforum.pl/topic/747871-tut-modyfikatory-umiejetnosci/

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Osobiście jeżdżę Nissanem 200SX i jestem z niego baardzo zadowolony.

Szybki, w miare przyspiesza i wg mnie dobrze skręca, a po włożeniu paru części jest jeszcze lepszy :)

y6eft.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...