Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy nie moge usunac foldera

MeGaFoRmAt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem.Przy renderowaniu filmu jak zawsze tworzy mi sie folder na pulpicie i filmik przesylam na youtube.Wczoraj tak samo zrobilem tylko nie moge usunac folderu pokacuje mi to ze jest blad 0x80508023. Skanowac tez sie nieda. Co to moze byc? Czy to virus trojan? Prosze o pomoc ;c . W internecie nie moge znalesc.

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

Wyłącz deamon jeśli masz :)

05579026465146431726.png

Odpalę blanta z ranka, bo pierdole świat cały,

Jedno jest pewne, nigdy nie odbierze mi wiary.

Za bardzo wierze, stary, w siebie, jak egoista,

Bo wierzyłem raz w kogoś i ta wiara już prysła,

Moderatorzy to Kur*yy na tym forum ! JebaN* pacany lat 10 i daja tylko warny buhahha jeb*ć psy ! Możecie mi zrobić loda :)

Opublikowano

Użyj unlockera

Co to jest unlocker, a czy to virus i jest to powazne ? Prosze ;p

Wyłącz deamon jeśli masz :)

;o co to ? :D

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

Unlocker to taki program, który umożliwia operację na pliku który nie daje się przenieść, usunąć czy co tam.

Nie sądzę, że to wirus ale możesz profilaktycznie przeskanować kompa.

Może po zakończonym renderowaniu filmu program się do końca nie wyłączył?

Opublikowano

Daemon tools do odtwarzania zapisów iso,bin.

Jak mozesz napisac jak to wylaczyc bo ja na takim czyms nie nie znam z gory Dziekuje i Pozdrawiam.

Unlocker to taki program, który umożliwia operację na pliku który nie daje się przenieść, usunąć czy co tam.

Jak się boisz, że to wirus to może czas przeskanować kompa?

Skanowalem tylko dysk C i czysty ale pliku nie da sie skanowac.

Opublikowano

Jak mozesz napisac jak to wylaczyc bo ja na takim czyms nie nie znam z gory Dziekuje i Pozdrawiam.

Skanowalem tylko dysk C i czysty ale pliku nie da sie skanowac.

Deamon tools to jest program, jeżeli miałbyś go mieć to musiałeś wcześniej go ściągnąć.

19.png

Opublikowano

Deamon tools to jest program, jeżeli miałbyś go mieć to musiałeś wcześniej go ściągnąć.

Nie jestem pewien ale chyba mam ten program.Dzieki jemu moge usunac ten folder ?

A weź po prostu zainstaluj tego unlockera i usuń to...

No ok dzieki Cie bardzo , bo myslalem ze cos spierdo*ilem i ze mam virusa :D

WIELKIE DZIEKI ZA POMOC !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...