Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Inteligencja riotu

Gość Landiago

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Landiago
Opublikowano

Witam, napisalem do supportu pytanie:

witam, czy skorka cybernetyczny ezreal MOZE byc w przecenie ? pozdrawiam, bo strasznie na nia czekam

a otrzymalem odpowiedz:

Witaj, Peter

Dzięki za kontakt. Z przykrością muszę stwierdzić, że nasze zasady zabraniają mi rozdawania punktów, skórek, bohaterów i innych przedmiotów specjalnych w tym momencie.

Aktualnie oferujemy Tristanę i jej skórkę Riot Girl za zostanie naszym fanem na Facebooku. Oferujemy również Alistara ze skórką Wyzwolony Alistar jeżeli zasubskrybujesz nasz kanał na Youtube.

Wkrótce pojawią się także promocje, które mogą cię zainteresować, ale obecnie nie możemy ujawnić szczegółów. Śledź na bieżąco najświeższe informacje, aby dowiedzieć się więcej o nadchodzących promocjach.

Nowości w League of Legends:

http://www.leagueoflegends.com/news

Jeśli nie jesteś jeszcze naszym fanem, oto kilka informacji, jak zdobyć darmową bohaterkę Tristanę i skórkę.

http://www.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=80451

Pozdrawiam serdecznie / Kind regards

"Fortune doesn't favor fools!"

Riot Myga

to jest smieszne, czy oni musza korzystac z tych gotowcow? czy nie moga odpisac swoimi slowami ? napiszcie co o tym myslicie..

Opublikowano

Tak jest tak bylo i tak bedzie , jedynie chyba sprawdzaja niektore zgloszenia(znaczy ogladaja wszystkie zeby zobaczyc ocb) , ale zawsze odpsiuje automat.

Opublikowano

typ zrozumiał to tak, że ty chciałbyś aby była w przecenie.

Napisz tak

Czy legendarne skórki do postaci mogą być na przecenie? Czy dotyczy to tylko normalnych?

@ edit

pisałem podobnie o sell twitcha / xina / eve po remake i za 5 razem oddali mi ip. Wysyłali, ze wyczerpałem limit itd... wkońcu do nich doszło

Opublikowano

1. To nie automat, tylko ticketmoderator wybiera formułkę.

2. Przecież odpisali, że będą promocje, ale nie mogą zdradzać szczegółów.

Opublikowano

@up: "rencznie" na pewno nie:<

@top: Oni mają co prawda szablony jednak użył go adekwatnie do twojego zapytania. Wyobrażasz sb ażeby każdemu graczowi support odpisał własnymi słowami gdzie graczy jest masa? Myśl czasami o innych a nie tylko o sobie. Dali ci do zrozumienia że nie ma teraz takiej opcji.

League of Legends

Opublikowano

Barabaszek a do kogo mają mieć szacunek? Nie odpisali Ci ręcznie a Ty już takie teksty ciśniesz.. Maja miliony graczy i muszą używać odgórnie narzuconych form odpowiedzi bo po prostu by się zarżnęli odpowiadając na Wasze pytania.

Opublikowano

Oni nie maja 3 maili dziennie tylko sporo wiecej, pamietam jak pisalem do nich, pierwsza odpowiedz po tygodniu ale jak zaczelismy pisac to praktycznie co godzine mialem odpowiedz i doszlo do udanej dyskusji dzieki czemu zalatwilem problem.

Staraja sie jak moga ale nie zapominajmy ze maja mase takich wiadomosci kazdego dnia.

Gość Landiago
Opublikowano

Dodam , że chciałem odpowiedź na temat, nie prosiłem ich o darmowego eza, czy coś.

Opublikowano

Dodam , że chciałem odpowiedź na temat, nie prosiłem ich o darmowego eza, czy coś.

Ale chodzi o to, że nie zrobią ci wyprzedaży/ promocji na życzenie.

Jak będzie to będzie a informacji o tym wcześniej nie uzyskasz.

A jak by każdy moderator miał pisać wszystko samemu to byś tą wiadomość dostał tydzień później .

Hejo

Opublikowano

Odpisali ci, nie będzie żadnej wyprzedaży na te skiny póki co. Oni takich info nie zdradzają. A pytanie w formie czy bd przecena jest tak jakby formą prośby o skina. Czemu? Bo oni "płacą" za jego 2gą połowę.

League of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...