Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Moje wrażenia z Open Bety

Connor.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje wrażenia odnośnie Open Bety ? nie pznaję tej gry, że aby tak się po miesiącu spierniczyć to szkoda słów.

1. Dźwięki broni

- Nie wiem skąd Oni wytrzasnęli nowe dźwięki broni, ale są one tak brzydkie i dziwne, a zarazem nie pasują do tej gry. Przykładowo pistolet Glock 17 ma dźwięk Glocka z CS'a..żenada.

2. Brak DE serwera

- Serwer EU West jest zlokalizowany w holandii, z czego wynika, że polaki mają laggi(laggi pocisków). Ja w kolesia ładuje całe ammo, a inny koleś co ma zieloną kropke pingu na 2 hity mnie bierze..

3. Optymalizacja

- Nie wiem co oni zrobili, ale optymalizacja strasznie spadła. W CBT grałem na HIGH, a teraz muszę na NORMAL, bo są ścinki.

Ja chcę tą grę, któa była w CBT, bo teraz jest to nie do pozanania, kilka szczegółów a tak zrąbały gre.

Na dzień dzisiejszy nie polecam..

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

@UP

co do optymalizacji

C2D 2x2,2, GT440 1 gb(ta lepsza wersja) 8 gb ramu, i chodzi na Ultra, tyle ze niekiedy sa zacinki, ale bez przesady

co do grania, spotkalem juz kilku cheaterow, ale ogolnie da sie grac, niczym nie rozni sie od AVA i CA, choc lagi czasem doskwieraja ale pewnie to zmienia za niedlugo

niestety nie gralem na CB bo mi sie nie chcialo, co do lagow i trafien, spotkalem sie z tym ze laduje prawie caly magazynek a gosciu wemnie kilka hitow i padam a czasami na odwrot, ale nie wiem czy to kwestia celowania w dane miescie czy tez lagow.

Osobiscie bd gral poki co 2 osoba nie bd uzywala hackow

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Dobra, jakoś się da grać. Do dźwięków się przyzwyczaiłem, i w sumie to chyba dobrze, że je zmienili bo w CBT prawie wszystkie bronie miały taki sam dźwięk, tylko ten aktualny nie jest takiej dobrej jakości wg. mnie

Optymalizacja, tu popełniłem faila, dobrze chodzi, wczoraj tylko coś mi zamulało, a więc gramy na High. :D

Laggi aktualnie się uspokoiły bo jest ranek, ale pewnie po południu/wieczorem znów będą..

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

dziwi mnie tylko czego tak malo broni jest i sa prawie takie same ;/ powinno dac wiekszosc weaponow, famas,p90,f2000(widzialem ze jest do wylosowania) i wiele wiele innych

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

dziwi mnie tylko czego tak malo broni jest i sa prawie takie same ;/ powinno dac wiekszosc weaponow, famas,p90,f2000(widzialem ze jest do wylosowania) i wiele wiele innych

Głównie deweloperzy chcą skupić się by gra zaistniała na e-sporcie, więc stąd tak mało itemów, a W-Coinsy nie dają aktualnie takiej przewagi. ;)

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Jestem w trakcie pobierania :) Normalnie mi już ślina leci z gemby że pogram w coś innego niż WR.

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Powiem tak już bardzo dużo osób spotkałem które no niestety posiadają WallHack i AimBot. Tak jak wcześniej kolega pisał najgorszą rzeczą jaka jest no to niestety ale jest strzelanie do innych osób. Czasami jest tak że strzele z 2 -3 razy i koniec typa niema a czasami ładuje w niego jak w kaczkę i jeszcze on potrafi mnie zabić :)

Też niestety ludzie wykorzystują lagi tej gry żeby jakoś ucieć i zabić innych niestety jest to najgorsze dla snajpierów.

Gra za bardzo jest zrobiona pod karabiny maszynowe. Źle dobrane bronie jeżeli chodzi o snajperski, kompletnie sa bez użyteczne. Jedyną szansą w której można używać karabinek snajperskich jest typ gry "Only Snipers" gdyż w normalnej grze praktycznie nigdy nie można trafić w przeciwnika bo są albo za szybcy albo kompletnie naboje nie wchodzą przez lagi. Mam wielką nadzieję że zmienią to bo tak na prawdę ściągnąłem tą grę bo uważałem że pokażą klasę jak chodzi o snajperki ale niestety niczym nie zaskoczyli dodatkowo tylko mnie zdenerwowali. Wolę grać już w COD"MW3 na xbox 360 i kogoś zabije niż tutaj ...

Opublikowano

@up

snajperka przede wrzystkim to dobry refleks, sa mapy pod snajperke, ale tez jest dobrze to zrobione ze nie ma campa jak w wiekszoscie tego typu gier ze wiekszosc uzywa snipe bo sa dobre camp spoty, sa miejsca dobre na snajperke ale trzeba liczyc sie z tym ze ludzie z karabinow moga cie sciagnac jesli szybko nie zareagujesz i to jest dobre w tej grze.

co do WH i aima, osobiscie mnie to tam tak bardzo nie przeszkadza chodz czasem potrafi wnerwic taki osobnik, lecz sadze ze malo kto uzywa Aima tylko i wylacznie dlatego ze nie ma z tego pozytku. na dystans ciezko trafic a w zwarciu w sumie tez. a WH niech uzywaja dzieciuchy a i tak dostane heada albo padna to co za roznica jak sie ma skilla. Sam juz nawet od kolegow z Kraju uslyszalem ze mam Aima bo dostawali heady...

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

@up

Chodzbyś nie wiem jakiego miał skilla , to wątpie że wygrasz z gostkiem który zaczyna w Ciebie strzelać już za sciany ...

Opublikowano

Jest dobrze, nie mam lagów, wszystko na max (procek 2x 3.3, ram 4, karta amd radoen hd 6700 1gb).

Zajebista gra.

Opublikowano

Jest dobrze, nie mam lagów, wszystko na max (procek 2x 3.3, ram 4, karta amd radoen hd 6700 1gb).

Zajebista gra.

Nie chodzi o laggi spowodowane słabym sprzętem tylko internetem i musisz mieć je na pewno, bo wszyscy polacy je mają.

12 grudnia ma być Maintenance i mają naprawić te laggi. ;)

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

O otwartej becie Arctic Combat dowiedziałem się dopiero dzisiaj od znajomego, interesowałem się dawniej tą grą jednak nie miałem klucza by wejść na zamkniętą betę. Jak dla mnie gra jest idealna, połączenie CA (menu, trochę grafika), BF2 (grafika) oraz CoD (grywalność) daje wiele emocji. Serie zabójstw i inne, największym plusem jest na pewno fakt, że gra jest darmowa. Zauważyłem jednak, że wiele osób skarży się na lagi - ja niczego takiego nie doświadczyłem. Gram na serwerach EU-West, radiówka 4mb/s dzień, 8mb/s noc, cały czas jest ping zielony i nie ma delaya.

Podsumowując gra się jeszcze rozwija, ale każdy miłośnik fpsów powinien w nią zagrać. Mam nadzieję, że mimo tego samego hackshielda co w CA gra nie będzie miała tyle hackerów.

Pochwale się dodatkowo, że z moim małym doświadczeniem (kilka lat Quake, 4 lata Combat Arms oraz rok MW3) na drugiej grze staty 50:12. ;)

Opublikowano

O otwartej becie Arctic Combat dowiedziałem się dopiero dzisiaj od znajomego, interesowałem się dawniej tą grą jednak nie miałem klucza by wejść na zamkniętą betę. Jak dla mnie gra jest idealna, połączenie CA (menu, trochę grafika), BF2 (grafika) oraz CoD (grywalność) daje wiele emocji. Serie zabójstw i inne, największym plusem jest na pewno fakt, że gra jest darmowa. Zauważyłem jednak, że wiele osób skarży się na lagi - ja niczego takiego nie doświadczyłem. Gram na serwerach EU-West, radiówka 4mb/s dzień, 8mb/s noc, cały czas jest ping zielony i nie ma delaya.

Podsumowując gra się jeszcze rozwija, ale każdy miłośnik fpsów powinien w nią zagrać. Mam nadzieję, że mimo tego samego hackshielda co w CA gra nie będzie miała tyle hackerów.

Pochwale się dodatkowo, że z moim małym doświadczeniem (kilka lat Quake, 4 lata Combat Arms oraz rok MW3) na drugiej grze staty 50:12. ;)

Jak można mówić, że AC jest podobne do Combat Arms pod "lekkim względem graficznym" ? :OOOO

Nie dość, że grafika w CA to kupa, to jeszcze ma inny silnik.

91041133664860587265.png
Created by

Opublikowano

Powiem tak już bardzo dużo osób spotkałem które no niestety posiadają WallHack i AimBot. Tak jak wcześniej kolega pisał najgorszą rzeczą jaka jest no to niestety ale jest strzelanie do innych osób. Czasami jest tak że strzele z 2 -3 razy i koniec typa niema a czasami ładuje w niego jak w kaczkę i jeszcze on potrafi mnie zabić :)

Też niestety ludzie wykorzystują lagi tej gry żeby jakoś ucieć i zabić innych niestety jest to najgorsze dla snajpierów.

Gra za bardzo jest zrobiona pod karabiny maszynowe. Źle dobrane bronie jeżeli chodzi o snajperski, kompletnie sa bez użyteczne. Jedyną szansą w której można używać karabinek snajperskich jest typ gry "Only Snipers" gdyż w normalnej grze praktycznie nigdy nie można trafić w przeciwnika bo są albo za szybcy albo kompletnie naboje nie wchodzą przez lagi. Mam wielką nadzieję że zmienią to bo tak na prawdę ściągnąłem tą grę bo uważałem że pokażą klasę jak chodzi o snajperki ale niestety niczym nie zaskoczyli dodatkowo tylko mnie zdenerwowali. Wolę grać już w COD"MW3 na xbox 360 i kogoś zabije niż tutaj ...

Też myślałem że gość ma AimBOTa był to polak i po póxniejszej rozmowie z nim okazało się że ma słabego neta i po prostu tak mu nie idzie że widzi nas nawala cały magazynek i dopiero jak my go widzimy to juz leżymy i na takiej zasadzie to działa po prostu wina neta i coś z lagami jest coś nie tak POZDRO ;)

To nie boli DAJ likeee

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...