Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IRON-CRAFT [1.4.5] SURVIVAL + FRAKCJE 60 SLOTÓW [DEDYK 32 GB] [NOWY SERWER] [AUTORSKIE PLUGINY, NOWE DROPY] [NO-PREMIUM][NO-CHAMACHI]

lukasz1551

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Iron_(Block).pngcooltext839474507.pngIron_(Block).png

de2zjo.gif IP : mc.iron-craft.pl:25550

====================================================================

Marzyłeś kiedyś o serwerze wolnym od cziterów, bugów?

O serwerze na którym administracja zawsze Ci pomoże?

Ten serwer jest właśnie dla Ciebie!

21357252915162551764.png

de2zjo.gif Adres IP : mc.iron-craft.pl:25550

de2zjo.gif Typ : Survival

de2zjo.gif Ilość slotów : 60 (Powiększymy)

de2zjo.gif Premium : Niewymagane

de2zjo.gif Moby : Tak

de2zjo.gif PvP : Tak

de2zjo.gif White-List : Nie

de2zjo.gif Status : Wkrótce!

de2zjo.gif Wersja : 1.4.5

66961936987197853286.png

HeadAdmin - AvaterysPL

Administrator - luke

Administrator - Moonaroth

Administrator - Jacko23PL

Moderator - Czops_PL

Moderator - Brak

93037394287933466565.png

Idealnie skonfigurowane i dobrane. W tym autorskie!

Pełna lista zostanie podana wkrótce

41463181704665100085.png

Iron-Craft - Serwer na który czekają miliony!

- Serwer stoi na dedykowanej maszynie 16GB RAM więc nigdy nie będzie opóźnień (lagów)

- Wszystkie pluginy na rozgrywki są przerobione dropy

To tylko niektóre zalety Iron-Craft!

Zachęcamy do pisania propozycji opinii o serwerze ;-)

Opublikowano

Nie ma co tutaj grać. Admin rozdaje itemy dwóm graczom a oto ich nicki : Moko oraz Intel. Gdy ich zabiłem miałem 3 stacki gold jabłek ( enchant) zbroje prot 4 i miecz ostrość 4 ogień 2. Mieli to wszystko na start. Odradzam tutaj grania . Te 2 osoby używają nodusa i innych dopalaczy. Wgl. admin nie chce ich ukarać aż jest to żałosne

Opublikowano

Nie ma co tutaj grać. Admin rozdaje itemy dwóm graczom a oto ich nicki : Moko oraz Intel. Gdy ich zabiłem miałem 3 stacki gold jabłek ( enchant) zbroje prot 4 i miecz ostrość 4 ogień 2. Mieli to wszystko na start. Odradzam tutaj grania . Te 2 osoby używają nodusa i innych dopalaczy. Wgl. admin nie chce ich ukarać aż jest to żałosne

Weź nie gadaj bzdur te osoby należą do mojej frakcji, najlepszej na serwie i prawda jest taka, że wszyscy ze sobą współpracują i pomagają sobie.

A co to jest stak jabłek enchant, złoto jest takie tanie, że wystarczy sellnąć kilka diaxów i juz cię na to stać.

Opublikowano

I sam się wygadałeś... jako admin bierzesz dzieciaków z starszych edycji servera i dajesz im co chcą... . Zabiłem Intela 2x i miał prot 4 . Później Ty jako admin tp ich do naszej bazy.Prawie ich zabiliśmy tylko nie wiadomo skąd nagle stoją w miejscu i 3 razy zmieniają seta z starego(zniszczonego) na nowego.Nagle wbija z Intel z moko ( 2 dzieciaki co mają 14 lat i wyzywają innych a administracja nie reaguje) do naszej bazy nie wiadomo jak i wysadza też nie wiadomo czym na claimie nasze skrzynki. Okradli nas 2x chociaż mieliśmy baze z obsydianu. Wcześniejsza odsłona też była do kitu, ponieważ też dawałeś itemy tym 2-um nieudacznikom, którzy panoszyli się.

Chcesz aby wypowiedziała się reszta ekipy z tego servera co odeszła bo miała już dość tych przekrętów ?

Opublikowano

Weź nie gadaj bzdur te osoby należą do mojej frakcji, najlepszej na serwie i prawda jest taka, że wszyscy ze sobą współpracują i pomagają sobie.

A co to jest stak jabłek enchant, złoto jest takie tanie, że wystarczy sellnąć kilka diaxów i juz cię na to stać.

Lol takiego admina to se można w dupę wsadzić. Grałem na serwerze miałem bazę z obsa zalaną lawą i tp ich do nas .... [3 razy] nie opłaca się grać ... . Pozdrawiam LukeM

<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- Cos tam -->
<ins class="adsbygoogle"
     style="display:block"
     data-ad-client="ca-pub-3640367005070289"
     data-ad-slot="8391034456"
     data-ad-format="auto"></ins>
<script>
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
</script>
<script async src="//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>
<!-- Cos tam -->
<ins class="adsbygoogle"
<script>
</script>

Opublikowano

W poprzedniej edycji serwera grałem też mieliśmy bazę 1.5/3k kratek od spawn i byłem świadkiem jak admin tp się do któregoś z nas i rozwalił obsydian a następnie tp do nas ich [faworyzowanych] graczy. I co to ma być za admin, nie grajcie tutaj to nie ma sensu :(. Szkoda bo serwer ogólnie fajny tle że ta administracja :(

<!-- Cos tam -->
<ins class="adsbygoogle"
<script>
</script>
<!-- Cos tam -->
<ins class="adsbygoogle"
<script>
</script>

Opublikowano

Jedynym rozwiązaniem jest restart servera. Umożliwi to wszystkim graczom być na równi bo jak było i jest widoczne że jest jedna gilldia faworyzowana od samego począku. Jeszcze 1 rzecz a mianowicie ograniczenie nowym adminom możliwości rozdawania itemów bo to przerasta już ponad wszystko.

Opublikowano

Na ogół serwer fajny dopóki Nie zaczął się event ... Na początku event jak event Na końcu zaczęło się rozdawanie diaxów <diax bloków zapewne też > expa i bedrocka . Po prostu nie polecam , no chyba że chcecie dostawać diaxy za darmo < w sumie większość pewnie chce ;x > Ale wtedy nie ma zabawy że właśnie zdobyłeś tego diaxa SAM ... x,x

1351451567-U710218.png

Większość ludzi mówi że ' oryginalność ' jest fajna lecz tak naprawdę gdy powiesz że wolisz Dżem niż One Direction czy Justina Biebera że nie podobają ci się Vansy bądź Conversy to uznają cie za osobę dziwną i po prostu wyśmieją...Zajebisty ten nasz XXI wiek,czyż nie ... ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...