Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Balantia.pl oplaca sie grac?

Pross

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie koncze z PL'em bo stwierdzilem ze tam 5x bon itemkow nigdy nie zdobede wiec przerzucam sie na priva. Czy na balanti mozna dropnac wzmocnienie przedmiotu i zaczarowanie albo jakos zdobyc nie placac nic pln ?

Opublikowano

Nie polecam ci tam grac , nie jestem heterem ale z tego co widze i slysze serwer nie juest na dluzsza mete ... i co to za serwer w ktoreym sie wbije 99lv. w 2-3tyg.?

Opublikowano

Aha dzieki za odp a moze polecisz jakis server ? Zeby tez nie byl za hard i zaczarowanie przedmiotu i wzmocnienie bylo w sklepie. Exp taki sredni

Opublikowano

Nie polecam ci tam grac , nie jestem heterem ale z tego co widze i slysze serwer nie juest na dluzsza mete ... i co to za serwer w ktoreym sie wbije 99lv. w 2-3tyg.?

weź pod uwagę to że max jest 105lv skąd wiesz jak od 99leci exp?

@Top

jak sam nie zagrasz to się nie dowiesz jak jest.

Sam gram i fajnie sie gra ludzie piszą Bugi dt itp ale na każdy serwerze są bugi.

Zawszę bd opinie żebyś zagrał,ale też żebyś nie zagrał dlatego nie warto o to pytać na forum

zagraj sam i sprawdz.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Nie podawaj numeru pobierz tak wejdz na stronę kliknij pobierz wybierz clinet

wybierz to

crju.jpg

później przepisz kod i pobierz

bzna.jpg

Jak pobierzesz i zainstalujesz to pobierz sobie łątki ze strony żeby ci działalo

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Polecam grac :) sam pobietam własnie clijenta i zaczynam ;) jak cos gg 4763250

Motocykle :*

Mój ustrój..

Mój wybór..

Moje życie.

Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat..

Opublikowano

Aha dzieki za odp a moze polecisz jakis server ? Zeby tez nie byl za hard i zaczarowanie przedmiotu i wzmocnienie bylo w sklepie. Exp taki sredni

polecam ci Mexilie i Cavalosa

TOPIC nie wiem ja zagram sprawdzę co jak wygląda

54j7mx.jpg

http://marekjoe.xaa....php?add=BrunoxD

Nawet jeśli wszyscy w Ciebie zwątpili pokaż im jak bardzo się mylili.

Opublikowano

Niewiem jak jest od 99lv. ale wez pod uwage to ze jak bedzie trudno to i tak co to bedzie? mieszanina wszyscy levvel 99 i beda ksuc nawzajem kto pierwszy dobije 105 lv.

Opublikowano

Nie polecam. Wbiłem ostatnio na chwilę by po wkurzać graczy, i po sprawdzać exp. Dropi tam dodania i zmianki bonów ale one chyba działają do itemków jak na pl zbroja broń do 40, chyba a te normalne nie wiem. Team chyba też nie za dobry jest bo podobno mnie nagrało z 5-10 osób jak biję na wh ludzi i moby a bana po 3 dniach nadal nie było to albo tylko straszyli albo tema ma to gdzieś.

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Nie warto nie polecam lepiej czekać na normalne privy a nie takie gdzie kase trzepią i nie pomogą

Moje nicki na serwerach:

-Elwaya ninja/buffka

-Elawya zazwyczaj buffka

-Shadvan sura/woj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...