Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Szukam dobrego (może płatnego?) cheata

Ustonianka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam jakiegoś dobrego, sprawdzonego cheata który będzie niewykrywalny. Może być support dla ESL Wire / UAC4.

Chcę coś głównie do gry na mecze prywatne, ew. publiki (ale nie mam zamiaru kręcić nie wiadomo jakich stat i walić po ścianach)

Myślałem o Aimjunkies (45zł/msc) lub cheatz0ne limited edition za 40 zł.

Patrzyłem też x22/ Netcoders ale tam jeszcze nie mają nic do zakupienia(chyba że jestem ślepy i nie widzę)

Potrzebuje samego wh, albo nawet zwykłego radar hacka. Żadnych aimbotów czy innych gówien, chyba że będzie dało się to wyłączyć.

Myślałem też nad zwykłym, bezpłatnym Wh które wrzucił na nasze forum Zaid. Słyszałem jednak że ludzie zostali za tego hacka banowani, tylko pytanie czy dla tego że jest wykrywalny, czy dla tego że dostawali reporty przez swoją nieostrożność ?

Jak jest z haxami na BO2? Na mw3 można było grać ile się chce, jak jest na bo2?

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Wszędzie to samo pytanie.. Ludzie poszukajcie trochę na forum..

Dodaj skan i wrzuć link ponownie.

Masz tu niewykrywalne jak na razie ESP

Opublikowano

To nie jest to samo pytanie, bo pytam tu też o płatne hacki.. o to jak mają się do darmowych.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Opublikowano

To nie jest to samo pytanie, bo pytam tu też o płatne hacki.. o to jak mają się do darmowych.

Nijak się mają. Jeden plus płatnych to taki, że nie wpadają (( rzadko )) tak szybko jak darmowe, bo są częste aktualizacje. Jest cheat za około 50zł miesiąc:

Render :

- 3D Radar ( Enemy/ Friendly )

- 2D Bounding Boxes

- CrossHair ( 3 )

- Warning System ( Aiming / Zooming / Visibility )

- Visibility Checks ( Bounding Boxes / Colors )

Esp :

- Name ESP

- Distance ESP

- Class ESP

- Boxes ESP

- Player Icons ( Head / Helmet )

Misc :

- 100% configurable Menu ( Enable / Disable / Configure Colors ... )

Anticheats:

- Support VAC2.

- Support VAC3.

- Support UAC3.

- Support ESLWire ( 32bit ONLY! ).

- Support Treyarch AC.

pnstrk.png

Opublikowano

@ReallSkill ten cheat co podałeś to cheatz0ne.. Hmm, czyli jednak nie opłaca się płacić za te haxy.

Opublikowano

@ReallSkill ten cheat co podałeś to cheatz0ne.

To nie ten cheat.

Ale po co płacić na czity 50 zł skoro można mieć też darmowe i też niewykrywalne.

Bo przy płatnych mamy więcej pewności, że nie wpadniemy ;).

Opublikowano

Popatrzyłem sobie tu i tam i widzę że na darmowych ludzie strasznie wpadają. @ReallSkill możesz dać namiary na tego hacka ? No i co myślisz o tych z AImjunkies oraz cheatz0ne.

Opublikowano

@ReallSkill możesz dać namiary na tego hacka ? No i co myślisz o tych z AImjunkies oraz cheatz0ne.

Nie wypowiadam się na temat cheat'ów, których nie testowałem.

Opublikowano

ogarynacie? Naucz się pisać najpierw.

Jak się nie podoba to tu nie zaglądaj, bo to jest forum o haxach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...