Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Eve po reworku + nowy patch

damomo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem nią 10 meczy i ani jednego nie przegrałem, dmg ma wywalony wręcz w kosmos - do tego ta mobilność.

Shield z ulta w połączeniu z ultem shena jest jakbym miał praktycznie 2x większe HP. Co sądzicie o evelynnce ?

Moim zdaniem zrobiła się potężna w uj, tym bardziej z nowymi itemami pokazuje swój potencjał.

Opublikowano

Evelynn jest super op'em, sam zrobiłem sobie z niej swojego main'a, ma kosmiczny DMG, można ją budować zarówno AD (jako junglera) oraz AP (na mida). Dzięki świetnemu W strasznie łatwo nią ucieć, i bardzo łatwo dogonić rywala. Bardzo dobry pasyw, z którym gankowanie jest dziecinnie proste, i mocne ulti, zadające całkiem spory DMG, a do tego tworzący tarcze, i spowalniający rywala. Tylko czekać, aż dostanie jakiegoś nerfa ;)

2d82fcx.jpg
Opublikowano

ja nawet przed pathem prawie na kazdego apc kupowalem dg

btw. ona byla potezna nawet bez nowego patha na dominionie dominowala, a na sr w late gamie to niszczyla wszystkich :)

Opublikowano

Ogólnie, sądzę że Eve w jungli to kupa, fakt, jest szybka + ult. Lecz przed 6 ganki są, średnie (?). Sprawdza się na midzie bardziej, niż w jungli. Robi się nią pod ap, składajać dfg na cd + burst.

Do tego trzeba tak tego dokonać, żeby cały team się wbił, a eve wpada z ultem i rozpierdziela każdego. ^_^

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

pod ap jest dobra , nawet bardzo

dla mnie w jungli niszczy , nie bez powodu ja banuja na 1.8k elo+

jungle ma bardzo szybka , choc nie gralem ja na s3 , powinna sobie bez problemu radzic

­

Opublikowano

Moim zdaniem pod AP, niszczy system. Nie probowałem nią grać w jungli. Lecz mid, lub jak byłem top,bot czy inny line... Miazga... Jeszcze jak na feedowali to kieruje się gre ;)

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

I co z tego że jest patykiem, skoro jej W to jeden z lepszych escape systemów, nie dość że znaczenie zwiększa prędkość ruchu, to jeszcze usuwa z niej spowolnienia, Do tego z nowym modem do kapci, który zwiększa szybkość na atak jest nią uciec jeszcze łatwiej spamując Q. Serio, by dać się złapać i ubić tą postacią, to trzeba być albo totalnym noobem, albo mieć na karku Blitzcranka z obstawą 2 innych czempów ;)

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Cóż za nowość dobra eve? Szybcy jesteście, jest ona bardzo dobra, easy farma + niewidka, świetny dmg, slow. Ma wiele postaci na bersta.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Eve po reworku juz od poczatku byla strasznie mocna, wg mnei niedoceniany pick, na midzie sieje terror, pamietam jak stay dfg zmniejszał cd i skladalem go na 1wszy item, to one shotowalem przeciwników, mozna powiedzieć :>

Co do nowych itemków nie wiem, nie gralem jeszcze. :>

Opublikowano

można ją budować zarówno AD (jako junglera) oraz AP (na mida).

Oraz solo toper ;], evelynn to jest jeden z OP champów a ludzie tego nie widzą, bo przecież jest ich słaby Darius...

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Ja grałem kilka razy kiedy była w rotacji.Budowałem ją tak:

-butki do mobilności

-thirty

-latarnia

-phanom dancer

-item do ap i mova

-coś defensywnego ew. hp (ryali, frozen nature, frozen mallet)

Jak ktos zaczyna uciekać, to wiadomo, 600 mova, robi swoje :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...