Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]aktualizacje lola

natalx100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie , czy patche do lola pobierają się automatycznie i nieda się bez nich grać , czy można sobie aktualizować kiedy się chce . Przykładowo dzisiaj wyjdzie aktualizacja , to mogę ją pobrać za tydzień a w międzyczasie grać bez niej? a i czy często wychodzą patche??

Opublikowano

Raczej tak się nie da, po zanim naciśniesz ,,play'' to zawsze jest albo patch albo jakieś sprawdzanie plików ale nie jestem pewien na 100% ;]

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Nie można tak grać, wszyscy grają równocześnie tak samo na tym samym patchu, co latałbyś np z itemkiem, który aktualnie wycofano?

Aktualizacje różnie wychodzą, przeważnie gdzieś co 2 tygodnie jak postać wchodzi, czasami troszkę dłużej, wcześniej raczej nic nie wchodzi - albo nie zauważam, że coś mi się ściąga.

Opublikowano

a tak średnio taka aktualizacja ile ma z 1 GB cz to raczej kwestia kilkuset MB??

Różnie.

Teraz był jeden z większych patch'ów. Zmieniali avatary postaci, edytowali mapę, dodawali itemki.

Są takie gdzie dadzą skiny, jakieś małe poprawki i juz.

w83od2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...