Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona + ItemShop + Całkowity opis by Derin

derin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 243
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

if(!is_resource($sqlServ) OR !is_resource($sqlHp)) {
exit("Strona Offline Przepraszamy.");
} Jak włoczyc strona bo mam taki napis

Strona Offline Przepraszamy

Specjalista
Opublikowano

Nw mi to nie działa a dobrze na pewno dodaje :/

Jak wpisuje swoje ip to mi wyskakuję stara strona jak kliknę Rejestracja to mam :

Parse error: syntax error, unexpected '/' in /usr/local/www/apache22/data/config.php on line 4

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

wie ktoś co zrobić jak jest : "Przepraszamy strona offline" Próbowalem usuwać tą formułkę przed <head> ale jak to usuwam to strone rozwala i nie dziala w sumie nic .

Elo, pis joooł

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Może mi ktoś napisać w poście albo na PW jak wgrać to na pliki by Rykox v2 ? Gdyż jest tam coś z mysql i nie za bardzo wiem jak co zrobić

CPU: Intel Core i5 4670K 4,6GHz >>   << GPU: MSI GTX 760 2GB >>   << Płyta Główna: MSI Z87-GD65 Gaming >> 

Zasilacz: Corsair CS650M >>   << Obudowa: Thermaltake Chaser MK-1 >>   << SSD: Kingston HyperX 120GB >>

HDD: Seagate 1TB >>   << RAM: 16GB (2x8) Kingston >>

Opublikowano

kolejna strona na ktorej mam problem z zalogowniem sie do konta. Ciagle ze nieprawidlowe dane a rejestracja przebiegla pomyslnie . Choy mnie szczela juz z tym. Jakies pomysly?

Opublikowano

Strona mi działa jak wgralem pliki do plików serwerowych terenzo a jeśli wgrywam na hosting .xaa.pl to nie działaja ktos wie dlaczego ?

Otoż mam taki bląd na stronie

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Bład pojawił się po nadani "777"

Opublikowano

Strona mi działa jak wgralem pliki do plików serwerowych terenzo a jeśli wgrywam na hosting .xaa.pl to nie działaja ktos wie dlaczego ?

Otoż mam taki bląd na stronie

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Bład pojawił się po nadani "777"

Ta strona ma około 6-10 połączeń z mysql, a twój pakiet na xaa.pl obsługuje pewnie 5 połączeń :-)

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...