Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak pozbyć się problemu przy pobieraniu/instalacji League of Legends - "PMB"

Pro kiki Junior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka.

Niektórzy gracze mają po formatach problemy z pobraniem/instalacją League of Legends, problem tkwi w programie o nazwie PMB, czyli Pandoo Media Booster.

Co zrobić aby temu zaradzić? Już Wam mówię.

Musimy pobrać odpowiedni plik, który trzeba zainstalować, podam trzy linki bo każdy przypada na inny serwer.

North America

http://l3cdn.riotgames.com/Installer/SingleFileInstall/LeagueOfLegendsBaseNA.exe

Europe West

http://l3cdn.riotgames.com/Installer/SingleFileInstall/LeagueOfLegendsBaseEUW.exe

Europe Nordic&East

http://l3cdn.riotgames.com/Installer/SingleFileInstall/LeagueOfLegendsBaseEUNE.exe

Po instalacji owych plików nie powinno być już problemów z pobranie/instalacji League of Legends, a jak będą to proszę pytania kierować w tym temacie.

Myślę, że komuś przyda się ten poradnik, pozdrawiam.

@@@

Skanów nie daje do plików gdyż znajdują się one na serwerach RiotGames.

w83od2.jpg

Opublikowano

Dzieki, jestes wielki. A mozna wiedziec gdzie to znalazles ? Najlepiej link bym prosil, bo chcialbym doczytac czym to jest spowodowane.

Opublikowano

A wy na jakim kontynencie gracie ? :) Ja zaczynam na EU West :D

Takie pytania proszę kierować na PW. Jeżeli masz pytania do poradnika lub masz problem z zrobieniem tego co jest napisane w temacie wtedy tutaj pisz. :)

w83od2.jpg

Opublikowano

Jest taki problem ale nie wiem czy to problem :) z paczowaniem od 20 min pisze takie coś 0.0.0.120\Archive_194799712.raf i taki idzie w górę od 0.0.0.40, 0.0.0.45 itd. Czy coś jest nie tak ?

Opublikowano

Jest taki problem ale nie wiem czy to problem :) z paczowaniem od 20 min pisze takie coś 0.0.0.120\Archive_194799712.raf i taki idzie w górę od 0.0.0.40, 0.0.0.45 itd. Czy coś jest nie tak ?

Wszystko jest okej, patchuje się.

w83od2.jpg

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Napisz Ticket do supportu a nie szukasz po beznadziejnych odpowiedziach na forach.

Opublikowano

Super. Działa właśnie się aktualizuje. Jesteś wielki gościu. Szacun ten Pandoo Media Booster strasznie mnie wnerwiał bo nic się nie uruchamiało i cały czas błędy były. Jeszcze raz wielkie dzięki. Już się nie mogę doczekać pykania, to będzie mój pierwszy raz.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi nawet to nie chce działać przed formatem wszystko grało a teraz nie chcę się nawet aktualizacja odpalić nawet to mi nie chcę zadziałać. Proszę o szybką odp. nawet na pw .

Opublikowano

Hejka.

Niektórzy gracze mają po formatach problemy z pobraniem/instalacją League of Legends, problem tkwi w programie o nazwie PMB, czyli Pandoo Media Booster.

Co zrobić aby temu zaradzić? Już Wam mówię.

Musimy pobrać odpowiedni plik, który trzeba zainstalować, podam trzy linki bo każdy przypada na inny serwer.

North America

Europe West

Europe Nordic&East

Po instalacji owych plików nie powinno być już problemów z pobranie/instalacji League of Legends, a jak będą to proszę pytania kierować w tym temacie.

Myślę, że komuś przyda się ten poradnik, pozdrawiam.

@@@

Skanów nie daje do plików gdyż znajdują się one na serwerach RiotGames.

Człowieku nareszcie ktoś kto nie pisze 10 stron co zrobić tylko autentycznie pomaga wielkie dzięki ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...