Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet i telefon

WiPeKKK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszukuję oferty internetowej z jakieś sieci komórkowej który:

-można wykupić tanio pakiet 300mb+

-jest on aktywny gdy nie mamy nic na koncie (w play wygasa gdy kont nie aktywne)

-jest ważny 1 miesiąc

Miał/Ma ktoś z was telefon LG P350, możecie wyrazić o nim swoje opinie, jak się sprawuje itd.

wipek.pl

Opublikowano

Nie ma chyba pakietu internetowego co nie wygasa po utracie ważności konta.

Kiedyś tak było chyba w 36i6, ale teraz te wszystkie sieci plusa to plus na karte i tam tego nie ma.

Zazwyczaj pakiety internetowe we wszystkich sieciach są na 1 miesiąc.

Wystarczy, że przejrzysz sobie oferty różnych sieci i dobierzesz sobie odpowiednią oferte.

Pakiety internetowe są podobne w różnych sieciach, więc przy ostatecznym wyborze będziesz musiał sprawdzić ceny połączeń itd.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Może źle to napisałem, oczywiście, że pakiet ważny 1 mies. W play gdy doładowałem za 10 zł miałem na koncie 12+ i kupiłem pakiet za 10 i kiedy zablokowali mi ważność (10 zł na 3 dni ważne chyba) konta pakiet nie działa. A chodzi mi o to żeby pakiet był ważny gdy go wykupie np. na miesiąć nawet gdy nie mam nic na koncie.

wipek.pl

Opublikowano

W orange jest oferta że jak doładujesz konto za 25zł dostajesz 1,2gb bonusowo na transfer danych .

http://www.orange.pl/kid,4002009309,id,4002009310,title,taryfy-Orange-na-karte,article.html

1358177528-U70874.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...