Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INNE] odzyskanie hasła

pel1906

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , sprawa wygląda tak, po kilkunastu miesiącach odkurzyłem WOT ale niestety zapomniałem hasła z którego korzystam, oczywiście mam je wpisane w grze i tylko dzięki temu mogę grać, niestety to samo tyczy się maila. Czy jest jakiś sposób aby jeszcze je odzyskać?

Opublikowano

tak , mam ustawione na zapamietywanie hasła, no i do czasu formata (odpukac) moge grać , ale wolałbym odzyskać to hasło ....

Opublikowano

@UP: na twoim miejscu bym spróbował jednak napisać ticketa do nich. Mi pomogli ale w innej sprawie.

9e5d547b6355b67b.jpg

Opublikowano

Masz hasło zapamiętane do maila czy nie ? Jeśli tak to możesz sprawdzić jakie ono jest. Albo może da się jakoś sprawdzić grzebiać w plikach wota jakie jest to zapamiętane hasło.

Opublikowano

ticketa do nich aby napisac musialbym zalogowac sie na stronie a nie znam hasła, tylko gdy loguję się do gry mam je zapisane i dlatego mogę grać , do maila tez nie pamietam hasla.

Pytanie tylko gdzie w plikach mogę znaleźć to hasło zapisane ...

Opublikowano

A przypomnienie hasła do maila ? Przecież każda skrzynka ma taką opcję. Wpisywałeś pewnie do odzyskania hasła na maila jakieś pytanie albo nr telefonu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...