Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Xbox sam się włącza...

MyManiek555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dziś kiedy robiłem zadanie domowe, xbox sam mi się włączył, wczoraj też miałem to samo, tacka się wysuwa.

Jeżeli ktoś wie czemu tak się dzieje to proszę o pomoc!

W nocy także się włącza ;/

Wcześniej tak się nie działo....

MyManiek555.jpg
Opublikowano

wirus?? mozliwe np moj brat mial wirusa na telefonie fon sam sie wlanczal nawet kiedy byl wiczyszkony itd a ja na swojej psp tez mialem wirusa oo hmm w nocy psp sie wlonczyla i wlonczyla sie muzyka na maxa ... wiec pewnie wirka masz...

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Wyłącz pada (wyjmij baterie).

mi się tacka wysuwa co to ma do pada ?, wgl pad nie używany od tygodnia bo mi się nie chce grać baterie leżą na biurku więc nwm co ;(

wirus?? mozliwe np moj brat mial wirusa na telefonie fon sam sie wlanczal nawet kiedy byl wiczyszkony itd a ja na swojej psp tez mialem wirusa oo hmm w nocy psp sie wlonczyla i wlonczyla sie muzyka na maxa ... wiec pewnie wirka masz...

gdzie mam tego wirusa na xboxie ?

MyManiek555.jpg
Opublikowano

Dostałem ostrzeżenie 5% za to że odesłałem do google... Wiadome że w google znalazłbyś szybciej rozwiązanie niż na forum.

Opublikowano

zauważyłem że jak podłączam xboxa pod monitor kablem VGA to się włącza, jeżeli kabel odłacze to się nie włącza ;( wina kabla czy co ?

MyManiek555.jpg
Opublikowano

zauważyłem że jak podłączam xboxa pod monitor kablem VGA to się włącza, jeżeli kabel odłacze to się nie włącza ;( wina kabla czy co ?

Tak to może być problem z kablem jaki posiadasz ? Jakiś tani za 20 zł czy Big Bena albo Microsoftu ?

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Ja mam "taki tani" za 15 zł i nic się nie dzieje...

Odłącz konsolę od prądu i po problemie.

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

Ale w ogóle jak odłączysz kabel, czy czymś innym podłączysz? Chyba jak xbox nie jest podłączony do monitora czy telewizora, to nie włącza się. Więc raczej kabel odpada.

beznickowiec.png

By Baksiu

Opublikowano

Nie możliwe, że coś się psuje !

XBOX to jest najlepsza konsola na świecie !

Musiałeś go skopać albo jakąś maczugą nawalać !

Sam mam XBOXA i nic nie ma do zarzucenia !

Albo jakiś debil Ci wsadził część od PS3 do xboxa bo PS3 jest do dupy.

Mam nadzieje, że pomogłem.

Opublikowano

Nie możliwe, że coś się psuje !

XBOX to jest najlepsza konsola na świecie !

Musiałeś go skopać albo jakąś maczugą nawalać !

Sam mam XBOXA i nic nie ma do zarzucenia !

Albo jakiś debil Ci wsadził część od PS3 do xboxa bo PS3 jest do dupy.

Mam nadzieje, że pomogłem.

Dostarczasz mi dużą dawkę humoru, ale twoje twierdzenie może okazać się słuszne, możliwe że on ma nawet ps3 w obudowie od xboxa i to dlatego, tak naserio to nie możliwe że wirus, ale jak chcesz to sformatuj dysk

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Sam mam ten sam problem z xboxem tyle że u mnie tacka się nie wysówa zaobserwowalem że winny jest kabel VGB (ten do monitora) u mnie gdy xbox jest pod telewizorem problem znika warto też zauważyć że puki wtyczka jest w monitoże problem nie występuje podłącz swojego x'a pod TV (oryginalnym kablem) i zobacz czy problem nadal występuje jeśli tak oddaj konsole na gwarancje jeśli się już skończyła to jeśli niechcesz wydawać kasy na serwis pozostaje wyłanczanie zaśilacza jeśli pod TV konsola działa normalnie złurz reklamację kabla jeśli się niemyle na takie towary jest 2lata

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...