Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niepotrzebne Konto S7

DcMonster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , wiem że jest wiele osób którym gra się znudziła i mają nieaktywne konta w FT , ja chciałem sobie zagrać i niechce mi się zaczynać od nowa , może ma ktoś jakieś konto na S7 ?? tak od 40 k um w górę może być każda pozycja :P . Mogę kupić nawet .

Z góry dzięki za odp . Pozdrawiam

Opublikowano

Czy to nie jest jakieś ryzyko na twoją nie korzyść? Po otrzymaniu takiego owego konta, wbijesz sporo UM i po czym się okaże że osoba która ci dała to konto zmieni dane a ty zostaniesz bez niczego. Takie przypadki się już zdarzały... Zrób samemu konto, dojdź do jakiegoś klubu jako junior i w miesiąc albo i mniej możesz mieć coś koło 30k UM w zależności czy otrzymasz itemki jako junior....

Opublikowano

Ja mam konto 682k um, ale pewnie może mieć więcej bo sprzedałem cały strój i mam słabe. Jakbyś chciał kupić to napisz na gg: 42995833. Ja tam od jakiegoś czasu nie wbijam, ale jakbyś chciał to możesz mieć strój 108k um, właściciel klubu w którym gra konto może pożyczyć strój dzięki któremu będziesz mógł założyć te itemy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...