Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent

mati18137

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kosmetyki będą najlepszym prezentem.Będziesz miał pewność, że na pewno mu się przyda taki prezent, a nie rzuci gdzieś w kąt i zapomni o tym.

Opublikowano

Z sygnatury, treści posta i ogólnej oceny dokonanej przeze mnie stwierdzam, że najlepsza będzie nakładka 20-30cm.

Trolling is a art.

Opublikowano

Może Zegarek Lub Perfumy takie męskie Albo Wodę po goleniu ?

Z zegarkiem za 50 zł to bym nie eksperymentowała. Ale perfumy męskie czy woda po goleniu to dobry pomysł.

Mógłbyś rozważyć też kupno jakiegoś portfela może? Albo dobrej książki jeżeli lubi czytać.

Ewentualnie pomyśl nad jakąś grą komputerową. Może się przekona do czegoś nowego. :)

Opublikowano

Każdy człowiek, który zarabia więcej niż 2 000 miesięcznie (czyli każdy po studiach ogółem) zegarek za 50 złoty wyrzuci przy pierwszej lepszej okazji. Nie ma się co oszukiwać.

Portfel to jest marne rozwiązanie bo rzadko kto jest zadowolony z tego, że ludzie się wpierdalają w finanse.

Trolling is a art.

Opublikowano

Myślę nad prezentem dla kumpla,jest troszkę starszy,hihi ma 35 lat

and

Nie piję takich alkoholi, pije tylko piwo. Gra też w gry, ale bardziej simulatory. Chociaż zaczął grać w metina ;))..

=

mind-blowing.jpg

Lalka bedzie najlepszym wyborem, jezeli 35 letni samiec, niepijacy, niepalacy rozpaczal swoja przygode w inspirujacym swiecie metina.

Jezeli zas jest homoseksualista, kulki analne beda w sam raz.

kh4xi.jpg

Opublikowano

' dżony łolker ' - mowisz ze pije tylko pifo , ja kupilem kumplowi dżonego bodajze za 150zl takiego wielkiego to stoji mu na szafie w pokoju dla 'szpanu' mowi ze otworzy go dopiero na chrzcinach dziecka swojego .

TAKZE DZONEGO PROPONUJE !

96601481590002969432.jpg

Pursuit Of Happiness

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...