Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Dział Far Cry

Miksterek

Far Cry   

13 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy to dobry pomys??

• Tak
      8
    • Nie
      4
    • Nie wiem
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można byłoby zrobić taki dział gra cieszy się dużą popularnością i na pewno taki dział ucieszy wiele osób :D

@Ogólnie to nie śledzę hacków bo nie oszukuję, ale ktoś taki na pewno się znajdzie.. Można tworzyć mapy :) (w FC3)

Opublikowano

Tak, tak, tak. Jako dział testowy. Spróbować nie zaszkodzi.

Tylko napisz czy są jakieś hacki do multi lub coś podobnego. Podobno można też tworzyć własne mapy.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Jako dział testowy czemu nie?

Najwyżej po miesiącu jak nie będzie zainteresowanie to zostanie usunięty.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Jak na razie w tym tygodniu były z 4 tematy związane z FC3 w dziale SP i tyle. Poza tym nie ma chyba do tego hacków.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Boże bo co wyszedł Far Cry 3 ? i już chcecie robić Dział ?.To że było 3-4 tematy związane z tą grą to praktycznie dla tego że wyszła kolejna część znowu będzie tak że kilka tygodni będą się interesować grą a później to nikt nawet nie będzie zaglądał do tego działu.Ja jestem na Nie.

Opublikowano

Nie.

Chwilowy trend.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...