Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy da się zmniejszyć lagi?

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio mam straszne lagi jak gram, szczególnie na hq. Kumpel był u mnie i mówi że mam straszne lagi i żebym formata zrobił. Usunąlem wszystkie pliki zbędne, uzyłem CCleanera tera robie reinstala gry. Nie chce zrobić formata ponieważ mam na komputerze ważne pliki.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Jeżeli komp nie spełnia do końca wymagań gry, to pozmieniaj w ustawieniach co nieco.

Zrób defragmentację dysku.

Może to wina neta? Ściągnij jakiś program do optymalizacji łącza.

Opublikowano

Hmh, komp na 100% dobry jest bo kupiłem niedawno. 4GB ramu nie wiem co jeszcze moge dodać win 7, nvida geforce 410m

Opublikowano

da sie :

użyj gamebostera przeczyść kompa CClnerem defa dysku zrób ustaw grafe w grze Omek wie jak to zrobic dokladnie bo robil tuta na ten temat napisz do niego wyłącz explorera w menadzeźe zadań podczas uruchamiania gry

te pare słów powinno pomuc lekko

Opublikowano

Zrobiłem tak: CCleaner, reinstal ca. Lagowało mi zapewne bo miałe ca odpalone w trybie zgodności z xp... Tera mam noramlnie i 0 lagów. Usunąlem zbedne pliki, a co do formata to nie moge go zrobić bo mam lapka i jak kilkam format dysku to pokazuje odmowe bo komputer może przestać działac.

Bywalec
Opublikowano

Użyj gameboostera.

Polecam.

Pomaga na lagi ze strony neta oraz kompa ;)

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...